Wat is een uitbraak van fibromyalgie?

De tweede meest voorkomende vraag werd gesteld aan mensen die met fibromyalgie (of een onzichtbare chronische ziekte) leven naast   Wat is fibromyalgie   ?  Wat is een uitbraak van fibromyalgie?

Als je iemand kent die met deze ziekte leeft, heb je waarschijnlijk gehoord dat ze op een of ander moment zeggen dat ze een ‘uitbraak’ hebben. Proberen uit te drukken wat je bedoelt met flits is misschien een van de moeilijkste dingen om te doen, vooral omdat de flitsen er voor elke persoon zo anders uitzien.

Verrassend genoeg is het proberen om een ​​uitbraak te verklaren net zo moeilijk als het proberen om een ​​uitbraak te begrijpen, en daarom praten velen van ons die met de ziekte leven niet helemaal over onze symptomen.

Onderwijs, bewustzijn en kennis zijn echter belangrijk als het gaat om chronische, fibromyalgie of andere ziekten, en het is alleen door middel van uitleg die alle mensen helpt om de ware alomtegenwoordigheid van alle chronische onzichtbare ziekten te begrijpen en helpt ons beter te begrijpen hoe we leven. elke dag.

Het is alleen door uitleg dat we alle mensen helpen de werkelijk alomtegenwoordige aard van chronische onzichtbare ziekten te begrijpen en iedereen helpen beter te begrijpen wat we dag na dag leven.

Kort gezegd: “Praten over onze ziekte is de enige manier waarop we de steun, empathie en het begrip kunnen krijgen dat we zorgverleners, professionals in de gezondheidszorg, familieleden en het grote publiek nodig hebben.

Dat gezegd hebbende, het onderstaande artikel (afkomstig van Arthritis.org) biedt de eenvoudigste en meest beknopte uitleg van de “groene scheuten” van fibromyalgie en hoop dat iedereen die leest een beetje beter kan begrijpen wat we elk van deze ervaren. kronieken. En elke dag.

Wat is een fibromyalgie-flare met dank aan Arthritis.org?

Terwijl een persoon met fibromyalgie sommige symptomen regelmatig kan ervaren, wanneer symptomen verergeren of vaker voorkomen gedurende een periode die een uitbraak wordt genoemd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!