Neurontin og Lyrica er en dødsdom for nye hjernesynapser: sjokkerende studie

Neurontin og den nyeste og kraftigste versjonen, Lyrica, er mye brukt for indikasjoner uten merkelapper, som er en åpenbar fare for publikum. Disse suksessmedisinene ble godkjent for bruk, selv om FDA ikke ante hva de faktisk gjorde i hjernen. En sjokkerende ny studie viser at de blokkerer dannelsen av nye hjernesynapser, 1 reduserer foryngelsespotensialet i hjernens plastisitet dramatisk – noe som betyr at disse medisinene forårsaker hjernenedgang raskere enn noe stoff kjent for menneskeheten.

Neurontin and Lyrica

Neurontin og Lyrica
Problemet med disse stoffene blir forsterket av deres åpenbare illegale markedsføring. Neurontin ble godkjent av FDA for epilepsi i 1994. Legemidlet gjennomgikk en betydelig ulovlig off-label-markedsføring som kostet Warner-Lambert $ 430 millioner dollar (den første store off-label-forfremmelsesboten). Legemidlet tilhører nå Pfizer. Pfizer eier også Lyrica, en supermakt versjon av Neurontin. Det er godkjent av FDA for ulike typer smerter og fibromyalgi. Lyrica er et av fire medikamenter som er ulovlig markedsført av et Pfizer-datterselskap, noe som resulterer i et oppgjør på 2,3 milliarder dollar mot Pfizer.

Refererte studier

Neurontin og Lyrica er svært giftige for nye hjernesynapsceller. Çagla Eroglu, Nicola J. Allen, Michael W. Susman, Nancy A. O’Rourke, Chan Young Park Douglas S. Annis Andrew D. Huberman, Eric M. Green, Jack Lawler, Ricardo Dolmetsch, K. Christopher Garcia og Stephen. (Trivsel)

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *