Jag är så trött på att vara sjuk! lider av fibromyalgi

Att ha en kronisk sjukdom som fibromyalgi tar verkligen sin avgift på dig, särskilt om du har många andra saker som det med mig. Vaxande och torka, men det försvinner aldrig, åtminstone inte för mig. Jag måste nu säga att det är lika dåligt som tidigare. Graden av smärta i fibromyalgsyndrom har pressat mig så långt ner att jag till och med drar mig tillbaka från min positiva syn. Jag är så sjuk av fibromyalgsjukdom. Min enda flykt är min sömn, men nu är mina drömmar förvrängda av smärtan från fibromyalgi och jag kan inte undgå den nu. Jag blir så tråkig att jag bara vill skrika att springa. När jag vaknar är jag lika utmattad som när jag gick till sängs. Hjälp verkar sakna mig nuförtiden.

Få mer utbildning, hävdar de. De har ingen aning om hur svårt det är att göra när du vill flirta med fibromyalgi Sjukdomssmärta med varje rörelse. När du går vidare kommer din ryggrad att känna att den kommer att spricka och falla isär. Jag gör vad jag kan, jag går korta sträckor, jag gör hissar i stolen, men det är svårt. Jag önskar att andra kunde förstå hur svårt det är. Viktminskning. Jag gör det, jag gör det. Det är mycket svårt att göra utan att vara så involverad som nödvändigt. Jag vet att min vikt, lockad efter att jag blev sjuk, gör det värre. Det gör också min självbild sämre, vilket inte hjälper saker alls. Jag önskar att jag kunde tappa det, och jag gör mitt bästa, men det är som om jag känner en långsam process.

Ta din medicin. Jag lovar att göra det de säger mig att göra, men det hjälper inte tillräckligt. Jag saknade dem och jag hade tur att jag inte kunde tillbringa dagen krullad på golvet i en boll, och jag vet att de hjälper, men de gör inte tillräckligt. Det måste finnas något som kan hjälpa mig att ge mitt liv tillbaka. Depression? Jag kämpar naturligtvis med rädsla. Om det inte finns någon kroppsdel ​​som inte alltid skadar, kan du också vara deprimerad. Jag känner att vi är mycket starkare än människor som ger oss kredit för de av oss som hanterar detta.

Även utan tecken kan jag inte äta. Jag äter något, det skickar mig till badrummet. Det finns ingen aspekt av livet som inte berör fibromyalgisjukdomen eller överflödet av tillstånd som existerar. Det finns en dålig effekt med det. Symtomen matar varandra och gör varandra värre. Jag försöker vara optimistisk. Jag vet att detta kommer att hända och jag kommer att må bättre, men jag kommer inte att må bra även då. Jag har bra trollformler, men det ständigt närvarande Fibromyalgiasyndromet smärta, trötthet, magproblem etc. kvarstår. Om jag kan göra mer idag och njuta av mer finns det bättre tider, men vad ska jag göra under tiden? Fysiskt, mentalt och emotionellt blir jag utsliten. Jag förlorar hoppet om att de kommande dagarna blir bättre och att man kan söka hjälp. Jag behöver inte släppa mig så, jag måste alltid tro att det finns hopp, men det är svårt nu. Jag måste fortsätta att tro att det kommer att hända. Jag hoppas bara att det går fort.

Dela detta inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *