Hvad sker der, når fibromyalgi rammer dig? Kend de 8 værste symptomer på fibromyalgi!

Du kan ofte klage over smerterne i dine skuldre, ben, ryg og andre dele af kroppen, men hvad der er sket er en idé om, hvor længe smerten varer?

Står du over for noget andet usædvanligt og underligt symptom som det? Er der registreret fremskridt, der slutter dagen? Tror du ikke, at du tager din betingelse for givet?

Nå, fibromyalgi er en reumatisk sygdom, hvor din hjerne bliver skør over smerteforarbejdning. Forbløffet?

Ved fibromyalgi forstærker din hjerne normale smerter og oplever ofte udbredt smerte i kroppen. alt det, vi kasserer de smerter, der opstår i vores daglige rutine.

Vi er opmærksomme på vores tilstand, når smerter og andre symptomer er ukontrollerbare, og du ikke har nogen anden måde at håndtere symptomer på, undtagen medicin og andre behandlingsformer.

Blandt de mulige årsager til fibromyalgi er fysisk traume eller massiv psykologisk stress. Fibromyalgi er en kompleks lidelse. Og dens præsentation varierer fra person til person.

I en nylig undersøgelse afsløres det imidlertid, at yngre personer, der er diagnosticeret med fibromyalgi, har en tendens til at have dårlig livskvalitet og mere alvorlige symptomer sammenlignet med ældre med fibromyalgi.

Forsøg derfor ikke engang at udelukke individuelle unormale symptomer, der opstår i dit liv, da det kan være en indikation af noget mere alvorligt end din forventning.

Nedenfor finder du de værste symptomer på fibromyalgi, som du skal have øje med og rapporter til den medicinske nødsituation, hver gang du forværrer.

1- Smerter i ilden

Ja! Du kan ikke udholde smerterne i forbindelse med fibromyalgi. Hvis du oplever knivstikking, stifter og nåle, brændende, prikkende eller blandet smerte i forskellige dele af kroppen, så kig ud i nærheden af ​​din søvncyklus og energiniveau, fordi fibromyalgi udløses af søvnforstyrrelser.

Den interessante kendsgerning om smerten ved fibromyalgi er smerter uden nogen åbenbar grund. Nogle mennesker kan opleve smerter stigende, når vejret ændrer sig, mens en anden gruppe mennesker rapporterede, at smerter er på sit højeste, når de gennemgår psykologisk stress eller følelser.

I Journal of Rheumatology rapporterede en undersøgelse faktisk, at personer med fibromyalgi har 11 til 18 point.

Smerter kan mærkes i dine benben, albuer, øvre bryst, øvre del af ryggen, baghalsen, øvre del af ryggen og øvre og midterste del af bagdelen på grund af fibromyalgi.

De fleste mennesker rapporterede imidlertid også, at smerten dukker op igen, hver gang en triggerstimulering rammer.

2- Følelse udmattet og uudviklet

Du havde en hektisk dag på arbejdet, og du har virkelig brug for en halv times strømpedag for at indlæse en beslutning. Du føler dig ekstremt lav, døv og svag. Hvorfor sker dette?

Selvom du har taget en lur, men alligevel har intet ændret sig, og du har lave energiniveau. Årsagen til denne tilstand kan være fibromyalgi!

Som du ved, at smerter er kardinalsymptomet på fibromyalgi, kan du have søvnforstyrrelser om natten på grund af smerter.

Hvis kvaliteten af ​​søvnen kompromitteres, påvirkes al dens biologiske ur, og endelig bringer det sin funktionelle aktiviteter i fare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *