Hva skjer når fibromyalgi treffer deg? Kjenn de 8 verste symptomene på fibromyalgi!

Du kan ofte klage på smertene i skuldrene, bena, ryggen og andre deler av kroppen, men det som har skjedd er en ide om hvor lenge smertene varer?

Står du overfor noen andre uvanlige og rare symptomer som det? Er det registrert fremgang som avslutter dagen? Tror du ikke at du tar betingelsen for gitt?

Vel, fibromyalgi er en revmatisk sykdom der hjernen din blir gal etter smertebehandling. Overrasket?

Ved fibromyalgi forsterker hjernen din normale smertesignaler og opplever ofte utbredte smerter i hele kroppen. alt vi forkaster smertesignalene som oppstår i vår daglige rutine.

Vi tar hensyn til tilstanden vår når smerter og andre symptomer er ukontrollerbare og du ikke har noen annen måte å takle symptomer på, bortsett fra medisiner og andre behandlingsformer.

Blant de mulige årsakene til fibromyalgi er fysisk traume eller massivt psykologisk stress. Fibromyalgi er en kompleks lidelse. Og presentasjonen varierer fra person til person.

I en fersk undersøkelse avsløres det imidlertid at yngre personer med diagnosen fibromyalgi har en tendens til å ha dårlig livskvalitet og mer alvorlige symptomer sammenlignet med eldre mennesker med fibromyalgi.

Forsøk derfor ikke engang å utelukke unormale unormale symptomer som oppstår i livet ditt, da det kan være en indikasjon på noe mer alvorlig enn forventningen.

Nedenfor finner du de verste symptomene på fibromyalgi som du bør se på og rapportere til medisinsk nødstilfelle når du forverrer deg.

1- Smerter i ilden

Ja! Du kan ikke tåle smerten forbundet med fibromyalgi. Hvis du opplever knivstikking, pinner og nåler, svie, prikking eller blandet smerte i forskjellige deler av kroppen, så se ut i nærheten av søvnsyklusen din og energinivået fordi fibromyalgi utløses av søvnforstyrrelser.

Det interessante faktum om smerter ved fibromyalgi er smerter uten noen åpenbar grunn. Noen mennesker kan oppleve smerteheving når været endrer seg, mens en annen gruppe mennesker rapporterte at smerter er på topp når de gjennomgår noe psykologisk stress eller følelser.

I Journal of Rheumatology rapporterte faktisk en studie at personer med fibromyalgi har 11 til 18 poeng.

Det kan kjennes smerter i kragebeina, albuene, øvre bryst, øvre del av ryggen, på ryggen og øvre og midtre del av rumpa på grunn av fibromyalgi.

Imidlertid rapporterte de fleste også at smertene dukker opp igjen hver gang en eventuell triggerstimulering rammer.

2- Føler meg utmattet og uutviklet

Du hadde en hektisk dag på jobb, og du trenger virkelig en halv times lur for å laste en beslutning. Du føler deg ekstremt lav, døv og svak. Hvorfor skjer dette?

Selv om du har tatt en lur, men likevel, har ingenting endret seg og du har lave energinivåer. Årsaken til denne tilstanden kan være fibromyalgi!

Som du vet at smerter er det kardielle symptomet på fibromyalgi, kan du ha søvnforstyrrelser om natten på grunn av smerter.

Hvis kvaliteten på søvnen er kompromittert, vil alle dens biologiske klokker bli påvirket, og til slutt setter den funksjonelle aktiviteter i fare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *