Hva er et utbrudd av fibromyalgi?

Det nest vanligste spørsmålet som stilles mennesker som lever med fibromyalgi (eller noen usynlig kronisk sykdom) ved siden av   Hva er fibromyalgi   er?  Hva er et utbrudd av fibromyalgi?

Hvis du kjenner noen som lever med denne sykdommen, har du sannsynligvis hørt at de på et eller annet tidspunkt sier at de har et “utbrudd.” Å prøve å uttrykke hva du mener med flash er kanskje noe av det vanskeligste å gjøre, spesielt siden blinkene ser så forskjellige ut for hver person.

Overraskende er det å prøve å forklare et utbrudd like vanskelig som å prøve å forstå et utbrudd, og det er grunnen til at mange av oss som lever med sykdommen unngår å snakke fullstendig om symptomene våre.

Imidlertid er utdanning, bevissthet og kunnskap viktig når det gjelder kronisk, fibromyalgi eller annen sykdom, og det er bare gjennom forklaring som hjelper alle mennesker til å forstå den sanne allestedsnærværende naturen til alle kroniske usynlige sykdommer og bidra til å forstå hvordan vi lever bedre. hver dag.

Det er bare gjennom forklaring at vi hjelper alle mennesker til å forstå den virkelig allestedsnærværende arten av kroniske usynlige sykdommer og hjelper alle med å bedre forstå hva vi lever dag etter dag.

Kort sagt, “Å snakke om sykdommen vår er den eneste måten vi kan få den støtten, innlevelsen og forståelsen vi trenger pleiere, helsepersonell, familiemedlemmer og allmennheten.

Når det er sagt, gir artikkelen nedenfor (hentet fra Arthritis.org) den enkleste og mest konsise forklaringen på de “grønne skuddene” av fibromyalgi og håper at alle som leser kan forstå litt bedre hva vi opplever hver av disse. krøniker. Og hver dag.

Hva er en fibromyalgi bluss høflighet av Arthritis.org?

Mens en person med fibromyalgi kan oppleve noen symptomer regelmessig, når symptomene forverres eller forekommer oftere over en periode som kalles et utbrudd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!