FIBROMYALGIEN og smerter i fødder.

Smerten ved fibromyalgi kan påvirke enhver del af kroppen. De læger, der er involveret i din behandling, kan også hjælpe dig med dine fødder, men bortset fra det anbefales det at kigge efter en specifik behandling, der fokuserer på foden. En undersøgelse offentliggjort i 2011 Arthritis Research and Therapy fandt, at omkring 50% af mennesker med fibromyalgi forårsager dem smerter i en eller begge fødder.

Den samme undersøgelse rapporterede, at 91% havde nakkesmerter og 79% i hoften. Du skal være forsigtig med dette, fordi smerter i dine fødder kan påvirke, hvordan du går, hvilket kan have en negativ effekt på din ryg, hofter og knæ.

Hvis du lider af fibromyalgi og smerter i foden, kan det være en stor lidelse. At finde sokker og sko, der kan bæres hele dagen, kan virke umuligt.

Så nogle læsere har beskrevet smerten i deres fødder:
”Fodsålerne er i brand. Denne type smerter kommer og går, nogle gange tager det et par måneder. ”

”Når jeg rammer et par pletter på fødderne, er det som en pulsator-smerte, der udløser et elektrisk stød.”

Jeg har episoder med smerter i fødderne, jeg føler, at selvom jeg har barfodede ben på gulvet. Alt forbedrer sig. Det gør så meget i foden, men også i tørklædet.

Det er muligt, at smerter i foden skyldes fibromyalgi. Vores nerver er meget følsomme. Men fodsmerter kan være forbundet med forskellige sygdomme:

Reumatoid arthritis
Lupus
Raynaud
syndrom Myofascial smerter syndrom Fodsmerter
kan have en helt anden oprindelse og er muligvis ikke engang relateret til fibromyalgi. Du er blevet såret eller har nogle af disse problemer:
Plantar fasciitis (betændelse i fascia)
iskiasnervetryk eller andet

Hvis du lider af alvorlige smerter i fødderne, der varer mere end et par dage, skal du konsultere din læge, han kan anbefale passende behandling.

Hvis fibromilagisk smerte i fødderne ikke lindres af medicinske behandlinger, skal du finde en måde at kontrollere smerten på.
Nogle mennesker med fibromyalgi hjælper dem:

Polstret hjemmesko
Diabetiske sokker
bløde sko

Dypp dine fødder i Epson-salg
Den blide strækning Blid
massage
Kold creme
Ortopædisk (noget, der korrigerer en unormal bevægelse eller position, mangelfuld krop)

Del dette

Leave a Reply

Your email address will not be published.