Fibromyalgie: waarom een ​​douche We moe, soms de rest van de dag?

‘S Ochtends douchen, helpt de dag versterkt en vernieuwd te beginnen, toch? Mmm, nee, niet zozeer voor velen van ons. Een douche lijkt eenvoudig, eenvoudig, maar kan aanzienlijke problemen opleveren voor iemand met fibromyalgie of chronisch vermoeidheidssyndroom. Er wordt veel gesproken over hoe vermoeiend het kan zijn om te douchen. Waarom vermoeit een douche ons soms de rest van de dag?

Verschillende van onze fysiologische afwijkingen zijn mogelijk gerelateerd. Inspanning:  vooral voor mensen met het chronisch vermoeidheidssyndroom kunnen zelfs kleine hoeveelheden beweging dat ook zijn. Een douche verbruikt meer kracht dan we denken, staat de hele tijd op, doet veel push-ups, rekt zich uit, en krachtig hoofd en lichaam inzepen. Ontspanning: Heet water uit de douche kan ontspannend zijn, het is in sommige opzichten goed, maar voor degenen die te maken hebben met ernstige vermoeidheid, waarschijnlijk niet het beste begin van de dag, wanneer we nog steeds moeite hebben om wakker te worden.

Gevoeligheid voor temperaturen:  hoewel warm water goed kan aanvoelen, kunt u ook onze gevoeligheid voor temperatuur de zelfregulatie van onze lichaamstemperatuur laten verdwijnen. Ons lichaam heeft moeite om de juiste temperatuur te houden, dus als het anders wordt verwarmd, kost het veel opfrissen en weer normaal worden. Sommigen zweten overvloedig na het douchen. duizeligheid: We zijn vatbaar voor zeeziekte en de hitte van de douchecombinatie met wasbewegingen kan ons evenwicht brengen. Ik had duizeligheid angstaanjagend in een hete douche! Een belangrijke reactie van het zenuwstelsel: Vooral bij fibromyalgie kan drukwater dat de huid raakt het zenuwstelsel veranderen. En dit leidt tot verkeerde signalen, pijn en het hele lichaam doet pijn. Sommige manieren om het probleem te bestrijden is om ‘s nachts te douchen omdat uitputting welkom is, of neem in plaats daarvan dompelbaden, ze vormen een aantal van dezelfde problemen, maar je zit en hoeft niet veel te bewegen, het is minder veeleisend. Het dompelbad produceert zowel stoom en is gemakkelijker als zouten koel water zijn. hoewel ik geen extreem probleem heb gehad met de douche, zoals sommige mensen hebben, toen ik zieker was, waren er tijden dat ik doekjes gebruikte. Ze zijn voor het gezicht, maar werken goed voor deze situaties. De ongeparfumeerde babydoekjes zijn ook goed. Ik kan ze gebruiken om snel en gemakkelijk, vooral op dagen dat ik me niet zal opfrissen. niet voor elke dag, maar je kunt een douche vervangen als je niet goed bent. Voor mij,

deel dit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *