Fibromyalgie en pijn in de benen. Iedereen zou het moeten weten.

Heeft u last van fibromyalgie, pijn in de benen? Pijn geassocieerd met pijnpunten en activeringspunten op meerdere locaties? Hoewel ze vaak contactpunten worden genoemd, zijn het eigenlijk gebieden in plaats van kosten. 
Ik moet nog steeds iemand vinden met fibromyalgie die gewoon een punt van pijn of gevoeligheid heeft. (Echter, zowel hotspots als algemene pijngebieden worden nog steeds gebruikt voor de diagnose.) En omdat gevoelige punten verschillen van triggerpoints, zie ook de ‘triggerpoints’ voor de bespreking van PRT bij fibromyalgie. 
Nu beschrijven de meeste mensen met fibro de pijn in het “gebied” dat uitstraalt naar de omliggende pezen of triggerpoints. Het is vaak geen implicatie voor een bijbehorende pees, ligament of Trp (triggerpoint). Dit is wat ervoor zorgt dat de pijn uitstraalt of zich verspreidt.

Neem bijvoorbeeld de gevoelige punten in de knie. Dit gebied kan zich gemiddeld 2 tot 4 inch boven en onder de binnenkant van de knie uitstrekken. Het is dus logischer om deze referentie een pijngebied te noemen, vooral als het gaat om werkoplossingen. Ja, er zijn veel gevoelige punten aan de onderkant van het vezelige lichaam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!