FIBROMYALGIE en pijn aan de voeten.

De pijn van fibromyalgie kan elk deel van het lichaam aantasten. De bij uw behandeling betrokken artsen kunnen u ook helpen met uw voeten, maar verder is het raadzaam om op zoek te gaan naar een specifieke behandeling gericht op de voet. Een studie gepubliceerd in 2011 Arthritis Research and Therapy ontdekte dat ongeveer 50% van de mensen met fibromyalgie pijn in één of beide voeten veroorzaakt.

Dezelfde studie meldde dat 91% nekpijn had en 79% in de heup. Je moet hier voorzichtig mee zijn, want pijn in je voeten kan van invloed zijn op hoe je loopt, wat een negatief effect kan hebben op je rug, heupen en knieën.

Als u lijdt aan fibromyalgie en pijn in de voet, kan dit een groot lijden zijn. Het lijkt misschien onmogelijk om sokken en schoenen te vinden die de hele dag kunnen worden gedragen.

Sommige lezers hebben dus de pijn in hun voeten beschreven:
‘De voetzolen staan ​​in brand. Dit soort pijn komt en gaat, soms duurt het een paar maanden. ‘

“Als ik een paar plekken op mijn voeten raak, is het als een pulsatorpijn die een elektrische schok veroorzaakt.”

Ik heb afleveringen van pijn in mijn voeten, ik voel dat hoewel ik op blote voeten benen op de vloer heb. Alles verbetert. Het doet zoveel in de voet, maar ook in de sjaal.

Het is mogelijk dat voetpijn wordt veroorzaakt door fibromyalgie. Onze zenuwen zijn erg gevoelig. Maar voetpijn kan worden geassocieerd met verschillende ziekten:

Reumatoïde artritis
Lupus
Raynaud-
syndroom Myofasciaal pijnsyndroom Voetpijn
kan een geheel andere oorsprong hebben en is mogelijk niet eens gerelateerd aan fibromyalgie. U bent gewond of heeft een van deze problemen:
Plantaire fasciitis (ontsteking van de fascia)
heupzenuwdruk of andere

Als u ernstige pijn in de voeten heeft die langer dan een paar dagen aanhoudt, dient u uw arts te raadplegen, hij kan een passende behandeling aanbevelen.

Als fibromilagische pijn in de voeten niet wordt verlicht door medische behandelingen, moet u een manier vinden om de pijn onder controle te houden.
Sommige mensen met fibromyalgie helpen hen:

Gewatteerde pantoffels
Diabetesokken
zachte schoenen

Dompel uw voeten onder in de verkoop van Epson
The Gentle Stretching Gentle
Massage
Cold Cream
Orthopedisch (iets dat een abnormale beweging of positie corrigeert, defect lichaam)

Deel dit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *