FIBROMYALGIA og smerter i føttene.

Smerten ved fibromyalgi kan påvirke hvilken som helst del av kroppen. Legene som er involvert i behandlingen din kan også hjelpe deg med føttene, men annet enn det er det lurt å se etter en spesifikk behandling som fokuserer på foten. En studie publisert i 2011 Artrittforskning og -terapi fant at omtrent 50% av mennesker med fibromyalgi forårsaker dem smerter i en eller begge føtter.

Den samme studien rapporterte at 91% hadde nakkesmerter og 79% i hofta. Du må være forsiktig med dette fordi smerter i føttene kan påvirke hvordan du går, noe som kan ha en negativ effekt på ryggen, hoftene og knærne.

Hvis du lider av fibromyalgi og smerter i foten kan det være en stor lidelse. Det kan virke umulig å finne sokker og sko som kan brukes hele dagen.

Så noen lesere har beskrevet smertene i føttene:
“Føttersålene er i brann. Denne typen smerter kommer og går, noen ganger tar det noen måneder. “

“Når jeg treffer noen få flekker på føttene, er det som en pulsatorsmerte som utløser et elektrisk støt.”

Jeg har episoder med smerter i føttene, jeg føler at selv om jeg har barbeinte ben på gulvet. Alt blir bedre. Det gjør så mye i foten, men også i skjerfet.

Det er mulig at smerter i foten er forårsaket av fibromyalgi. Nervene våre er veldig følsomme. Men smerter i foten kan være forbundet med forskjellige sykdommer:

Revmatoid artritt
Lupus
Raynaud
syndrom Myofascial Pain Syndrome Fotplager
kan ha et helt annet opphav og kan ikke engang være relatert til fibromyalgi. Du har blitt skadet eller har fått noen av disse problemene:
Plantar fasciitis (betennelse i fascia)
isjiasisk nervetrykk eller annet

Hvis du lider av sterke smerter i føttene som varer mer enn noen få dager, bør du oppsøke legen din, han kan anbefale passende behandling.

Hvis fibromilagisk smerte i føttene ikke lindres av medisinske behandlinger, må du finne en måte å kontrollere smertene på.
Noen mennesker med fibromyalgi hjelper dem:

Polstret tøfler
Diabetes sokker
myke sko

Dypp føttene dine i Epson Salg
Den milde strekkende skånsom
massasje
Kald krem
Ortopedisk (noe som korrigerer en unormal bevegelse eller stilling, mangelfull kropp)

Dele denne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *