FIBROMYALGIA: Jag låtsas inte vara sjuk, jag låtsas vara frisk

Om du inte känner mig väl eller om du är en del av min familj, kanske du ibland tror att jag låtsades vara sjuk.

Du kanske tror att du inte är trött hela tiden eller att det är omöjligt för någon att leva i ständig smärta och jag önskar att så var fallet och jag, som många andra, hade jag ingen erfarenhet för vår familj och vår familj. kunskap

FIBROMYALGIA: Jag låtsas inte vara sjuk, jag låtsas vara frisk

Låtsas att fungera bra varje dag tills brutal tortyr och vi kan bara uppfylla hälften av våra skyldigheter uppblåsta piller och smärtstillande medel, svårt att dra när jag äntligen kom hem, vi kan inte röra oss eller intensiv och outhärdlig smärta och smärtsam utmattning som aldrig försvinner. återvinnas.

Men trots allt har jag inget annat val än att låtsas vara bra.

Det är så mycket lättare att låtsas och visa mig att det går bra eftersom jag inte behöver försvara mig så. Jag behöver inte förklara för någon att livet är möjligt i konstant och konstant smärta.

Jag behöver inte gå tillbaka för att lista symtomen med någon som inte är intresserad. Jag behöver inte motivera den obevekliga tröttheten. Jag behöver inte förklara varför jag inte gick till gymmet eller poolen förut. Jag skulle vilja gå, men det är jag inte.

Jag förstår inte riktigt varför jag tycker att jag borde låtsas vara bra medan det motsatta händer. Varför är andras åsikt så viktigt? Varför bryr jag mig inte om vad de tycker?

Jag är trött, väldigt trött på att försöka förklara hur jag verkligen är, jag förklarade för familj och vänner att jag inte förstod min vardagliga verklighet, till och med sa att läkare tittade på mig med misstro och frågades ”Säg att det inte är möjligt. symtom

Ett litet ja, tack och lov, men inte mycket och det är kanske därför jag utvecklade fantastiska skådespelskompetenser i en roll som jag aldrig bad om.

Det är galen, men ibland känner jag mig som en kriminell som ständigt prövas av människor som inte vet något om mig eller mitt liv, och i den här världen är det bättre att låtsas att de som knappt vet eller inte känner inte ger dig tips du borde göra. utan att ha någon aning eller tro att det är bättre än jag vet hur jag är och vad som påverkar mig eller inte.

Även om det kostar mig försöker jag alltid vara trevlig när någon frågar mig hur jag har det. Det är en fråga som ibland irriterar mig eftersom jag inte kan säga sanningen, men jag slutar och försöker ändra ämnet eller försöka lösa det med en kort “Jag har det bra”.

Jag kan säga, “Idag kan jag komma ur sängen utan hjälp” eller “Jag gjorde något bättre i några dagar om smärtan gav mig vila” eller “Den här veckan är helvetet eftersom jag går igenom en kris”

Men det skulle få mig att motivera min situation igen eftersom jag var tvungen att förklara varför jag känner mig så här och förmodligen inte tror det, så svaret är aldrig sanningen.

Jag skulle vilja sluta låtsas att känna mig bra och visa mitt riktiga tillstånd, jag skulle vilja att de som bad mig att vara verkligen intresserade av mitt tillstånd och inte se eller höra, eftersom andra misstänker att jag ljuger när jag berättar för dem. verklig

Har du ett behov att låtsas att det är okej om du inte är det? Vill du ändra det?

Om det var till hjälp, svara och dela. Gacias! (Det är

Dela detta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *