Fibromyalgi og smerter i benene. Alle burde vide det.

Lider du af fibromyalgi, smerter i benene? Smerter forbundet med smertepunkter og aktiveringspunkter på flere steder? Selvom de ofte omtales som kontaktpunkter, er de faktisk områder snarere end afgifter. 
Jeg er stadig nødt til at finde nogen med fibromyalgi, der simpelthen har et punkt af smerte eller ømhed. (Imidlertid anvendes både hot spots og områder med generaliseret smerte stadig til diagnose.) Og fordi følsomme punkter adskiller sig fra triggerpunkter, se også ‘triggerpunkter’ til diskussionen af ​​PRT i fibromyalgi. 
Nu beskriver de fleste med fibro smerten i det “område”, der udstråler til de omkringliggende sener eller triggerpunkter. Det er ofte ikke en implikation med en tilknyttet sene, ledbånd eller Trp (triggerpunkt). Det er, der får smerterne til at stråle eller sprede sig.

Tag for eksempel de følsomme punkter inden i knæet. Dette område kan i gennemsnit strække sig 2 til 4 inches over og under indersiden af ​​knæet. Så det giver virkelig mere mening at kalde denne reference et område med smerter, især når det kommer til arbejdsløsninger. Ja, der er mange ømme punkter i den nedre ende af den fibrøse krop.


Visse aktiviteter i det daglige liv (ADL) kan forværre smerterne ved fibromyalgi i benene. De 
eksempler sidder i lange perioder stående på ét sted, skiftende eller skiftende vægt, når man står, kørsel, rejser, rengøring operationer mv Kan 
mere alvorlige smerter i benene årsag fibromyalgi? Triggerpunkter, inaktivitet, tab af muskelmasse, lændesmerter, iskias, fælles inddragelse af IS, visse medikamenter, forkølelse / influenza og mere. Det interessante ved smerter i benene relateret til fibromyalgi er, at det ikke betyder noget, om du står, sidder eller ligger. 
Smertefølsomhed i den nedre kvadrant af den fibrøse krop øges, fordi det kun forårsager punkter i lag af muskelvæv og ekstremt følsomme områder, der ikke er direkte relateret til en aktivitet eller øvelse.
Fibromyalgi-resultaterne skader benene, når styrke og smidighed går tabt. 
Den længste og mest anvendte benmuskulatur (også kendt som sartorius-muskel i quadriceps) er ansvarlig for meget af vores mobilitet i den nedre kvadrant af den fibrøse krop. Her på billedet ved siden af ​​hi-lited har jeg områder, der forårsager det meste af fibrosmerter i underkroppen. 
Når denne muskel konditionerer musklerne og drejer rundt i dette område, svækkes den også, inklusive sener og ledbånd. 
Mobilitet kan gå tabt, og disse “områder” af interesse kan være endnu større (som vist i den tilstødende tabel), fordelt smertepunkter fordelt over og under placeringen af ​​punktet i det faktiske knæ.
Følsomme punkter af smerter i bagdelen kan også udstråle til benet, ofte til siderne af ryggen og benene. Hoftsmerter kan være forårsaget af et iliotibialbånd (yderben), der strækker sig fra hofteområdet til den ene side af hvert ben, og når området er fastgjort kan det forårsage alvorlige buler og stivhed. 
Svaghed og / eller smør i hoftebortførere kan også forårsage ekstrem stivhed og nedsat mobilitet. Illiotibialbandsygdom (ITBS) kan forekomme hos atleter gennem gentagelse og overdreven brug, men denne smertefulde tilstand er ikke ualmindelig hos mennesker med fibromyalgi.
Det er nu, når der er nogle kontroverser. Er fibro værre, eller er disse svagere fibroområder / områder altid kroppen? Lider du af kronisk myofascial smerte i den øverste del af fibromyalgi? Dette kan være grunden til, at du føler, at smerten i benet bliver værre, da der er mange lag af triggerpunkter i den nedre del af kroppen. 
Én ting at huske på med fibromyalgi og smerter i benene er, at enhver position til at forblive i lang tid, såsom at sidde eller stå, kan øge smerter og udløse triggerpunkter. De følsomme punkter vil altid være der på et eller andet niveau, men det er aktiveringspunkterne, der aktiveres af gentagne bevægelser eller er i en meget lang position.
Jeg siger ofte, at vi ikke anbefaler at sidde i lang tid tidligt om morgenen. Under dit ophold i sengen for at sidde tidligt om morgenen skaber du kun større stivhed i korsryggen, hofter, ben og knæ.

Del dette:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *