Fibromyalgi og smerter i benene. Alle burde vide det.

Lider du af fibromyalgi, smerter i benene? Smerter forbundet med smertepunkter og aktiveringspunkter på flere steder? Selvom de ofte omtales som kontaktpunkter, er de faktisk områder snarere end afgifter. 
Jeg er stadig nødt til at finde nogen med fibromyalgi, der simpelthen har et punkt af smerte eller ømhed. (Imidlertid anvendes både hot spots og områder med generaliseret smerte stadig til diagnose.) Og fordi følsomme punkter adskiller sig fra triggerpunkter, se også ‘triggerpunkter’ til diskussionen af ​​PRT i fibromyalgi. 
Nu beskriver de fleste med fibro smerten i det “område”, der udstråler til de omkringliggende sener eller triggerpunkter. Det er ofte ikke en implikation med en tilknyttet sene, ledbånd eller Trp (triggerpunkt). Det er, der får smerterne til at stråle eller sprede sig.

Tag for eksempel de følsomme punkter inden i knæet. Dette område kan i gennemsnit strække sig 2 til 4 inches over og under indersiden af ​​knæet. Så det giver virkelig mere mening at kalde denne reference et område med smerter, især når det kommer til arbejdsløsninger. Ja, der er mange ømme punkter i den nedre ende af den fibrøse krop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *