Fibromyalgi og smerter i bena. Alle burde vite det.

Lider du av fibromyalgi, smerter i bena? Smerter assosiert med smertepunkter og aktiveringspunkter på flere steder? Selv om de ofte blir referert til som kontaktpunkter, er de faktisk områder snarere enn avgifter. 
Jeg må fremdeles finne noen med fibromyalgi som rett og slett har et smerte eller ømhet. (Imidlertid brukes både hot spots og områder med generaliserte smerter fortsatt for diagnose.) Og fordi følsomme punkter avviker fra triggerpunkter, se også “triggerpunkter” for diskusjonen av PRT i fibromyalgi. 
Nå beskriver de fleste med fibro smertene i “området” som utstråler til de omkringliggende senene eller triggerpunktene. Det er ofte ikke implikasjoner med en tilhørende sene, leddbånd eller Trp (triggerpunkt). Det er dette som får smertene til å stråle eller spre seg.

Ta for eksempel de følsomme punktene i kneet. Dette området kan strekke seg i gjennomsnitt 2 til 4 inches over og under innsiden av kneet. Så det er virkelig mer fornuftig å kalle denne referansen et område med smerte, spesielt når det gjelder arbeidsløsninger. Ja, det er mange ømme punkter i den nedre enden av den fibrøse kroppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *