Fibromyalgi: Hvorfor et brusebad Vi træt nogle gange resten af ​​dagen?

Et brusebad om morgenen hjælper med at starte dagen styrket og fornyet, ikke? Mmm, nej, ikke så meget for mange af os. Et brusebad virker grundlæggende, enkelt, men kan udgøre betydelige problemer for nogen med fibromyalgi eller kronisk træthedssyndrom. Der tales meget om, hvor udmattende det kan være et brusebad. Hvorfor et brusebad trækker os, nogle gange resten af ​​dagen?

Flere af vores fysiologiske abnormiteter kan være relateret. Indsats:  Specielt for mennesker med kronisk træthedssyndrom kan selv små mængder af bevægelse være for. Et brusebad bruger mere magt, end vi tror, ​​står hele tiden, gør en masse push-ups, strækker sig og kraftigt sæbe hoved og krop. Afslapning: Varmt vand fra bruser kan være afslappende, det er godt på nogle måder. For dem, vi beskæftiger os med dybt træthed, er sandsynligvis ikke den bedste start på dagen, hvor vi stadig kæmper for at vågne op.

Følsomhed over for temperaturer:  Mens varmt vand kan føles godt, kan du også få vores følsomhed overfor temperatur til at forsvinde selvreguleringen af ​​vores kropstemperatur. Vores kroppe har problemer med at holde den rigtige temperatur, så når det ellers opvarmes, koster det meget at blive frisk og komme tilbage til det normale. Nogle sved rigeligt efter et brusebad. svimmelhed: Vi er tilbøjelige til søsyge, og varmen i brusebadet med vaskebevægelser kan give os kostet balance. Jeg havde svimmelhed, skræmmende i et varmt brusebad! En vigtig reaktion fra nervesystemet: Især ved fibromyalgi kan trykvand ramme huden, der kan ændre nervesystemet. Og dette fører til, at der sendes forkerte signaler, og får hele kroppen til at gøre ondt. Nogle måder at bekæmpe problemet er at tage et brusebad om natten, fordi udmattelse er velkommen, eller tage nedsænkebad i stedet udgør de nogle af de samme problemer, men du sidder og behøver ikke at bevæge dig meget, det er mindre krævende. Nedsænkebadet producerer både damp og er lettere, når salte koldt vand. Selvom jeg ikke har haft et ekstremt problem som bruser, som nogle mennesker har gjort, da jeg var blevet sygere, var der nogle gange, jeg brugte visker.De er til ansigtet, men fungerer godt til disse situationer. De uopløste babyervietter er også gode.Jeg kan bruge dem til hurtigt og let, især på dage, hvor jeg ikke vil blive frisk. Ikke til hverdagen, men du kan udskifte et brusebad, når du ikke har det godt. For mig,

del dette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *