Fibromyalgi: Hvorfor en dusj Vi trøtt, noen ganger resten av dagen?

En dusj om morgenen, hjelper deg med å starte dagen styrket og fornyet, ikke sant? Mmm, nei, ikke så mye for mange av oss. En dusj virker grunnleggende, enkel, men kan utgjøre betydelige problemer for noen med fibromyalgi eller kronisk utmattelsessyndrom. Det er mye snakk om hvor utmattende det kan være en dusj. Hvorfor slipper en dusj oss, noen ganger resten av dagen?

Flere av våre fysiologiske avvik kan være relatert. Innsats:  Spesielt for personer med kronisk utmattelsessyndrom kan til og med små mengder bevegelse være. En dusj bruker mer krefter enn vi tror, ​​stå hele tiden, gjør mye armhevinger, tøying og kraftig såpende hode og kropp. Avslapning: Varmt vann fra dusjen kan være avslappende, det er bra på noen måter. For de vi takler dyp utmattelse, er det sannsynligvis ikke den beste starten på dagen, da vi fortsatt sliter med å våkne.

Følsomhet for temperaturer:  Selv om varmt vann kan føles bra, kan du også gjøre at følsomheten vår for temperatur får til å forsvinne selvreguleringen av kroppstemperaturen. Kroppene våre har ikke problemer med å holde riktig temperatur, så når det varmes opp annet, koster det mye å bli frisk og komme tilbake til det normale. Noen svettet rikelig etter en dusj. svimmelhet: Vi er utsatt for sjøsyke, og varmen i dusjen kombinasjonsboksen med vaskebevegelser kan føre til at det koster oss balanse. Jeg hadde svimmelhet skremmende i en varm dusj! En viktig respons fra nervesystemet: Spesielt ved fibromyalgi, treffer trykkvann i huden, kan det endre nervesystemet.Og dette fører til gale signaler og smerter og gjør at hele kroppen gjør vondt. Noen måter å bekjempe problemet er å ta en dusj om natten fordi utmattelse er velkommen, eller ta nedsenking bad i stedet, de utgjør noen av de samme problemene, men du sitter og trenger ikke å bevege deg mye, det er mindre krevende. Fordypningsbadet produserer både damp og er lettere når salter kjølig vann. Selv om jeg ikke har hatt noe ekstremt problem med dusjen, som noen mennesker har gjort, når jeg har blitt sykere, var det ganger jeg brukte våtservietter. De er for ansiktet, men fungerer bra for disse situasjonene. De ikke-lufta babytørkene er også gode.Jeg kan bruke dem til å raskt og enkelt, spesielt på dager som jeg ikke vil oppdatere. Ikke til hverdags, men du kan bytte ut en dusj når du ikke har det bra. For meg,

dele denne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *