De verschillende stadia van fibromyalgie (6e is schokkend …

Niveau 1

Je bent pijn en vermoeidheid gaan voelen dat hij nooit weet wat er aan de hand is, maar het doet pijn en hij is moe. Hij kan een klus klaren, je kunt het overdag doen, maar je weet dat er iets mis is … dus het zal iets gaan onderzoeken.

2e stap

Je hebt veel pijn, soms een ontstekingsremmend medicijn of wat dan ook. Ze geven je niet veel opluchting en hebben geaccepteerd dat het iets zal zijn dat tijd zal kosten. Hij voelt veel pijn en is bijna elke dag uitgeput, maar vooral om een ​​baan te blijven houden, kun je altijd evenementen bijwonen, tijd doorbrengen met je vrienden en geliefden en hier en daar een goede tijd hebben.

stap 3

Je lijdt constant, je bent constant moe, je vraagt ​​je af of je nog steeds normaal kunt werken. Overweeg dat je niet kunt werken omdat ze niet langer de energie hebben die je al hebt, je bent thuisgekomen van het werk en alles kan doen rusten uitnodigingen, je hebt geen energie en je moet rusten om morgen terug te komen. Op dit punt begin je je eenzaam te voelen en meer en meer mensen beginnen te denken dat je ook huilt. Deze stap kan lang duren, misschien jaren.

stap 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!