De forskjellige stadiene av fibromyalgi (sjette er sjokkerende …

Nivå 1

Du har begynt å føle smerte og tretthet at han aldri vet hva som skjer, men det gjør vondt og han er sliten. Han kan gjøre en jobb, du kan gjøre det på dagtid, men du vet at noe er galt … så det er noe som vil begynne å undersøke.

2. trinn

Du har mye smerter, noen ganger tar du betennelsesdempende medisiner eller hva som helst. De gir deg ikke mye lettelse og har akseptert at det vil være noe som vil ta tid. Han føler mye smerte og er utslitt nesten hver dag, men mest av alt for å fortsette å holde en jobb, kan du alltid delta på arrangementer, tilbringe tid med vennene og kjære og ha det bra her og der.

trinn 3

Du lider konstant, du er konstant trøtt, lurer på om du fremdeles kan jobbe normalt igjen. Vurder at du ikke kan jobbe fordi de ikke lenger har den energien du allerede har, du kom hjem fra jobb og alt kan gjøre det hviler Du må nekte invitasjoner, du har ingen energi og du må hvile for å komme tilbake i morgen. På dette tidspunktet begynner du å bli ensom og flere og flere begynner å tro at du gråter også. Dette trinnet kan ta lang tid, kanskje år.

trinn 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!