Datteren er fra en mor med fibromyalgi

At være datter til en mor med fibromyalgi er vanskeligt, det kan helt sikkert lægge pres på dette mor-datter-forhold, fordi det undertiden føles mere som et forhold mellem dig og din mors fibromyalgi end et forhold mellem dig og din mor. Jeg har lært, at der er gode og dårlige dage.

De dage, hvor hun har brug for mere støtte, hjælp, mere positive ord, kærlighed osv., Og der er dage, hvor hun har brug for plads, fordi hun føler sig lidt mere værdiløs, lidt mere følelsesladet og lidt mere frustreret. Jeg ved ikke noget om nogen anden, men jeg blev velsignet med en smuk, vidunderlig mor! Han, der er en god model, en der viser en masse styrke og udholdenhed. Jeg lærte meget af min mor, men jeg vil have hende til at vide, at selvom fibromyalgi kan være forfærdeligt og undertiden gøre livet uudholdeligt, Mama, håber jeg, at du ved, at jeg elsker dig månen og tilbage og altid vil være, uanset hvad der sker.

At være datter af en mor med fibromyalgi fik mig til at indse og acceptere, at der vil være dage, hvor mor har brug for mig til at gå til byen for at shoppe, fordi jeg er nødt til at gå rundt i byen, gå rundt i butikken og bære den tunge poser kan lave hende virkelig træt og virkelig såret.

Der vil være dage, hvor hun har brug for et ekstra kram. Der vil være ting, der er gået glip af, som kor-koncerter eller sportsbegivenheder, for at rejse sig, gøre sig klar og sidde i 2 timer i en ubehagelig auditoriumstol vil kun gøre det værre i morgen.

Men jeg lærte, at jeg ikke har noget imod, om hun går glip af nogle af disse ting, fordi jeg ved, at hun altid tænker på mig, når jeg gør dem, og hun er altid glade for at høre om dem, når hun går hjem.

At være datter til en mor med fibromyalgi kan være vanskeligt, fordi du på nogle dage føler dig så hjælpeløs, hvilket er en af ​​de værste ting! Det er så svært at se din mor lide og kæmpe og at vide, at hun vil gøre mere, end hendes krop fysisk tillader, er så svært at se.

Mor, jeg håber bare, at du ved, at jeg er her for de gode og dårlige dage. Jeg er altid der som et solidt fundament for dig. En skulder til at græde på de ikke så gode dage, en person til at grine ukontrolleret med de gode ekstra dage, en person til at give tilbage til de mest frustrerende dage, og jeg er også her for at prøve at sætte et smil på dit ansigt til trylle frem hver dag. For selvom jeg er datter af en mor med fibromyalgi, er jeg også datter af en forbandet god mor!

”Jeg elsker dig til vanvid!”

Kærlighed, dit “punkin”

ved    Haley Puddicombe

Et takkebrev fra en mor med fibromyalgi til sine døtre

Livet har bestemt været vanskeligt, fordi denne situation har hævet sit grimme hoved. Mit liv er vendt på hovedet, og tingene bliver aldrig det samme igen. Men det gælder ikke kun mig, det gælder også for dig. Jeg er klar over det, og jeg prøver at forstå, at mit liv, som jeg har kendt det, aldrig vil være det samme igen. Men jeg lærer også, at livet, som du ved, også har ændret sig. Jeg ved ikke, hvornår ting begyndte at ændre sig, men når jeg ser tilbage på små piger, husker jeg en masse sjove øjeblikke, masser af latter og masser af eventyr.

Da vi blev ældre, lykkedes det os stadig at have utrolig sjov og masser af latter. Men tingene har ændret sig i de senere år. Jeg sagde aldrig nej til, hvad vi måtte stå overfor i dag. Shopping, familieture, camping, alt hvad vi ville gøre som familie. Mit liv begyndte at aftage, mit fysiske velvære var langt fra, hvad det engang var. Jeg har nu lært, at jeg har fibromyalgi.

Tingene vil bare ikke være de samme. Dine piger har set mig ændre sig og sakte ned. Jeg vil ikke længere være i stand til at gøre de ting, jeg plejede at gøre, og jeg vil ikke være i stand til at gøre ting med dig som før. Få familier forstår, hvad fibromyalgi er, eller hvordan det påvirker en familie. Men siden den første dag, siden jeg lærte, at jeg ikke har det godt, har du gjort fremskridt, du har lært, at tingene vil ændre sig, du har aldrig sat spørgsmålstegn ved det, du lige har fulgt. Du har aldrig sat spørgsmålstegn ved denne nye virkelighed, som du har at gøre med.

I piger har lært, at de ting, jeg plejede at gøre, ikke kan jeg gøre mere. Du har lært, at jeg nogle dage skubber længere end jeg burde. Og den største ting du lærte var jo mere mor du plejede at have. Det er vigtigt for en 17-årig og en 13-årig, men ingen af ​​jer spekulerer på, hvad der foregik, hvorfor det skete, eller hvordan det ville påvirke jer. I piger måtte nu tilpasse sig en ny normal, som jeg måtte, og alligevel har du aldrig gået glip af et beat.

Du lærte at vide, hvornår jeg har brug for ekstra hjælp, når jeg har brug for, at du handler for mig, eller når jeg bare har brug for tid. Du har lært at læse mit ansigt og vide, hvornår ting ikke går godt, og du ser ud til at vide ting, der kan hjælpe mig. Siden jeg er blevet konfronteret med denne tilstand, har du også lært, at mine stemninger undertiden var uforudsigelige, glade i det ene minut, skøre for det andet og snart i tårer. Du må have lært den hårde måde, at enhver stemning er uforudsigelig.

Men du kører det og sætter ikke spørgsmålstegn ved det. Jeg gik altid i skole og fritidsaktiviteter, men nu, hvis det er en dårlig dag, forstår du, at at gå til aktiviteter kan forårsage mere smerter, og den næste dag bliver mere ubehagelig, og du er mere udvidet. I piger, du synes altid at vide, hvornår mor har brug for lidt mere kærlighed og lidt mere opmærksomhed.

Kram og kys, “favoriserer”, shopping, gøremål og alle de daglige ting, som jeg har brug for hjælp, ved du, hvornår det er nødvendigt. Da denne nye virkelighed er blevet vores liv, har du aldrig opgivet håbet for mig eller for mig. Det er noget, som intet barn i din alder skal håndtere, men det fungerer med nåde og styrke. Du har aldrig afskrevet, hvem jeg er nu, eller føler mig mindre som en mor.

Små bevægelser som knus og kys, blomster, hjælp rundt i huset eller at sende mig i sofaen, når du ved, at jeg har gjort meget, det betyder mere, end du nogensinde vil vide. Jeg er en heldig mor på mange måder. Det vigtigste er, at jeg er den stolte mor til to utrolige piger, som jeg elsker at se på månen og tilbage. Mit “punkin” og min “boo”… Jeg elsker dig mere, end du nogensinde vil vide!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *