Advarsel! Stop med at gøre disse 16 ting, hvis du har fibromyalgi

Denne historie er baseret på en artikel, som jeg læste, kaldet “30 ting for at stoppe med at gøre det selv. Da jeg læste, kunne jeg ikke lade være med at tænke på, hvor sandt så mange af dem er, og at nogle af dem er særligt passende til dem, der lider af fibromyalgi, kronisk træthedssyndrom og andre. svækkende betingelser.

Her er 16 ting, som jeg mener, at de af os med fibromyalgi er nødt til at stoppe med at gøre:

1. Stop med at sætte dine egne behov på bagbrænderen. 

Hvis du har en form for kronisk svækkende tilstand, skal du stille dine egne behov. Selv hvis du er den sundeste person på planeten, skal du ikke lade dine behov gå bag på linjen. Da fibromyalgi er mere almindeligt blandt kvinder, hvilket især er sandt, at kvinder ser ud til at sige, at deres behov skulle komme efter deres sidste mand, børn, kirke, job, frivillige bestræbelser og alt andet, der måske kan komme foran sig selv. Det er forbløffende, at vi giver os selv tid til alle; desværre gør for mange af os ikke det.

2. Stop med at bruge tid med de forkerte mennesker.

Hvis nogen tilføjer stress til dit liv, gør stressen dig syg. Fjern stressen ved at fjerne denne person. Du er muligvis ikke i stand til at slette dem helt, men du kan vælge at undgå dem, hvis det er muligt.

3. Stop nag. tilbageholdelse

Slid er unødvendig stress. Det presser os til at skabe negative tanker om en person og kun fokusere på negative tanker, når vi skal prøve at finde måder at fokusere på mere positive ting på. Slip naget. Du tænker altid på personen lejlighedsvis, men når du gør det, skal du bare trække på skuldrene og erstatte det med en tanke om en, du elsker, der får dig til at smile.

4. Stop med at prøve at være alt for alle.

Evnen til at sige nej er meget undervurderet. Alt for ofte er de af os med fibromyalgi ikke i stand til at sige nej, føler os skyldige, når vi ikke kan sige ja eller nej. Vi kan ikke være alt for alle – vi kan ikke engang være alt for os selv, og vi må ikke være det.

5. Stop med at lyve for dig selv.

Du har det ikke godt, og nogen spørger, hvordan du har det. Du svarer med: ”Jeg har det godt”, men det er ikke sandheden. Det er ikke sandheden, når du fortæller dem, og det er bestemt ikke sandheden, når du siger til dig selv.

6. Stop med at spilde tid på at fortælle andre.

Hvis du ikke kan gøre noget, skal du være enkel – sige nej og gå videre. Forsøg ikke at forklare, hvorfor du ikke kan gøre det, fordi de måske alligevel ikke lytter.

7. Stop med at forsøge at holde sig til fortiden.

Mens du muligvis kan finde måder at forbedre dine symptomer på, kommer du sandsynligvis aldrig til 100 procent igen. Der vil altid være grænser. Stop med at prøve at finde de niveauer i livet, du havde før din sygdom, og indse, at hvad der var, nu var nu. Fokuser på hvad du    kan    gøre i stedet for hvad du plejede at være i stand til at gøre det.

8. Stop med at irettesætte dig selv for gamle fejl.

Skyld og skyld er vores konstante venner. Stop med at kæmpe om ting, du har gjort i fortiden (eller ting, du vil have, som du gjorde, men ikke gjorde). Han er i fortiden, lad ham gå og gå videre. Fokus igen på, hvad du kan gøre i fremtiden.

9. Stop med at være jaloux på andre.

Det er så let at være jaloux på hvad andre har eller hvad andre kan gøre. Få vi er klar over, at de også har grænser. Ingen ser den andres virkelige liv, deres evner eller handicap og deres begrænsninger. Døm ikke dit liv baseret på “Jones”, ægte eller imaginære. Fokuser på, hvad du har, det er vidunderligt.

10. Stop med at klage, og synd på dig selv.

Det er OK at kaste et skamspil en gang imellem, men jeg mener, det aldrig skulle vare mere end fem minutter, og du skal aldrig invitere venner. Fokuser på de positive aspekter i livet – der er mange.

11. Stop med at overse skønheden i de små øjeblikke.

Hvor mange gange har vi hørt, at vi skal stoppe og lugte roserne? Du værdsætter virkelig ikke de små ting, som du ikke kan gøre mere. Så tag et par øjeblikke hver dag og tænk virkelig på de små ting, du kunne nyde. Skriv dem ned, så du kan se tilbage på dem senere, når du overvejer denne del af medlidenheden.

12. Stop med at prøve at gøre perfekte ting.

De er allerede. OK, måske er de ikke perfekte, og måske kan de endda være bedre end nu. Men pointen er, at du er nødt til at fokusere på virkeligheden i stedet for perfektion. Tag små skridt for at gøre tingene bedre og komme tæt på ideen om, hvad du vil have, at dit liv skal være, uden konstant at bekymre dig om, hvor langt fra perfekt du stadig er.

13. Stop med at handle som om alt er i orden.

Hvis alt    ikke er    OK, er det OK at fortælle sandheden. Når en rigtig ven eller en der virkelig interesserer sig spørger dig, hvordan du har det, skal du være ærlig. Stop med at svare med “Jeg har det godt”, hvis du ikke er det.

14. Stop med at bekymre dig så meget.

Du har lyst til, at livet er ude af kontrol, og måske er det. Så vær ikke bekymret. Hvad livet bliver. Kontroller de ting, du kan kontrollere, og lad resten gå. bekymre dig konstant får dig til at føle dig endnu værre.

15. Stop med at fokusere på det, du ikke ønsker at ske.

Du ønsker ikke at vågne op i morgen i en raket, så det er alt hvad du tænker på, og du ender med at forhindre dig selv i at sove, hvilket betyder at vågne op i en bluss. Lyder velkendt? Nå, stop. I stedet for at tænke “Jeg vil ikke …” tænk “Jeg vil…. Fokus på god nats søvn, du ved, du    re vil    få, og hvor god du vil føle i morgen, fordi du har foretaget de rigtige valg om ting, der    er    i din kontrol.

16. Stop med at være takknemlig.

Vær taknemmelig hvert minut af hver dag. Der er noget vidunderligt at være taknemmelig for. Sig “tak” for de små ting og hør. I stedet for at blive vred på, at nogen gjorde noget, du ville gøre, fordi det fik dig til at føle dig “nytteløs”, eller da de troede, at du ikke gjorde din del, skal du være taknemmelig for, at de kommer til at frigøre dig for at gøre noget andet, du ville gøre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *