Jeg er syg for at være syg med fibromyalgi

Jeg er syg for at være syg med fibromyalgi

At have en kronisk lidelse som fibromyalgi er et problem for dig, især når du har mange andre ting som min. Det vokser og formindskes, men det forsvinder aldrig, i det mindste passer det mig ikke. For øjeblikket må jeg sige, at det er lige så alvorligt som nogensinde. Mit niveau af smerte

                              

På grund af fibromyalgi har reduceret mig så meget, at selv min positive holdning lider. Jeg er så syg for at være syg med fibromyalgi. Min eneste flugt er den drøm, jeg sover, men nu smerten af ​​fibromyalgi er fortegne mine drømme, og nu kan jeg ikke engang flygte. Jeg vågner så slemt, at jeg vil skrige bare for at flytte. Jeg er så træt, når jeg står op og da jeg gik i seng. Reliefen ser ud til at undslippe mig i disse dage.

d70940ed7a55572f684ea451a8a08f84

Få mere motion, det er hvad de siger. De ved ikke, hvor svært det er at gøre, når hver bevægelse gør, at du vil have tan med smerten forårsaget af fibromyalgi. Når du går en vis afstand, føles rygsøjlen som om den kollapser og opløses. Jeg gør hvad jeg kan, jeg går korte afstande, jeg hæver mine ben i stolen, men det er svært. Jeg vil gerne have andre til at forstå, hvor svært det er at tabe sig. Jeg forsøger virkelig. Uden at være så aktiv som du vil, er det meget svært at gøre. Jeg ved, at min vægt, der blev taget efter at blive syg, forværrer den. Det forværrer også mit selvbillede, som ikke hjælper ting. Jeg ville ønske jeg kunne tabe det, og jeg forsøger hårdt.

Tag din medicin Jeg gør det, jeg lover, som de fortalte mig, men det hjælper mig ikke nok. Jeg savner dem, og jeg var heldig ikke at tilbringe dagen i en bold på jorden, så jeg ved, de hjælper, men de gør ikke nok. Der skal være noget for at hjælpe mig med at vende mit liv tilbage. Depression? Selvfølgelig kæmper jeg med depression. Når ingen del af din krop ikke gør ondt hele tiden, kan du også blive deprimeret. Jeg tror, ​​at de af os, der arbejder med dette, er meget stærkere end mennesker, der tillægger os.

Jeg kan ikke engang spise uden at opleve symptomer. Jeg spiser noget, får mig til at løbe på toilettet. Der er ingen aspekt af livet, at sygdommen fibromyalgi eller de mange co-eksisterende forhold ikke rører. Du kalder det, der er en dårlig effekt, der følger med det. Symptomerne føder på hinanden, og hver forværrer de andre. Jeg forsøger at forblive positiv. Jeg ved, det vil ske, og jeg får det bedre, men selv så jeg vil ikke have det godt. Jeg har min held og lykke, men der er stadig til stede fibromyalgi smerter, depression, maveproblemer, etc. Men der er bedre tider end jeg kan gøre mere og nyde mere, men hvad skal jeg gøre i mellemtiden? Jeg er udmattet fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Jeg mister håbet om, at gode dage kommer, og der vil blive fundet relief. Jeg må ikke lade mig være sådan, jeg må altid tro på, at der er håb, men for nu er det svært. Jeg må holde ideen om, at dette også vil ske. Jeg håber bare, det går hurtigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *