Costochondritis, årsagen til brystsmerter hos patienter med fibromyalgi

Costochondritis, årsagen til brystsmerter hos patienter med fibromyalgi

En stor procentdel af mennesker med   fibromyalgi   har symptomer som smerter og bryst brystet forårsaget af osteochondritis, som er betændelse i brusk, der forbinder ribberne og brystbenet kan ofte forveksles med hjerteproblemer.

Smerter opstår normalt med disse symptomer:

 

  1. Brænder i ribbenene.
  2. Det ser på venstre side af brystet.
  3. Det kan komme og gå og er let at kontrollere med god åndedrætsstyring.
  4. Akut og brændende ubehag i overkroppen.
  5. Meget som et hjerteanfald.
  6. Uregelmæssig puls

Før brystsmerter er det bedst at søge hjælp fra en specialist, som f.eks.   Costochondritis  , det kan også skyldes et hjerteproblem.

Selv om det er en sygdom, der er kategoriseret som godartet, er den meget smertefuld og er en væsentlig årsag til brystsmerter. For patienter med fibromyalgi kan costochondritis blive et kronisk problem og svært at bære.

behandling

Hvis symptomerne ikke er så stærke, kan du undgå at lave aktiviteter, der genererer tryk i det berørte område, udfører nakke- og skuldermassage for at reducere muskelspændingen, undgå stress og tage et afslappende bad før sengetid

Når Costochondritis er blevet registreret, kan du behandle det med is eller medicin, men du bør altid følge din læge anbefalinger, da du bruger kulde og varme, og nogle behandlinger, der udføres uden tilsyn, kan ændre fibromyalgi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *