Hvordan fugt påvirker patienter med fibromyalgi

Fibromyalgi er primært kendt for den smerte, træthed og ubehag, det medfører for en person, og flere faktorer kan øge risikoen for at få det eller øge smerten. Mange patienter rapporterede at blive udsat for forskellige typer vejrforhold, hvilket gjorde dem mere smertefulde.

For eksempel at være ude på en solskinsdag, eller hvis det regner, eller hvis dagen er for kold, kan det påvirke en person med fibromyalgi. En eventuel ændring kan medføre en virkning; Selv at være i en bank eller butik med for lavt klimaanlæg kan en patient med fibromyalgi føle sig meget dårlig. Videnskabeligt viser det dette klima; tryk, højde, fugtighed og tyngdekraft kan forårsage ændringer i muskler og væv, hvilket forårsager forskellige reaktioner mellem varme og kulde.

 

Rapporterede problemer siger, at kontrollen af ​​situationen er nøglen til ikke at give tid til at påvirke en patient. Det er bedre at sige, at at være i et mere neutralt eller køligere klima er den bedste måde at undgå en stigning i smerte. Mange har sagt, at de er nødt til at foretage en ændring af placering på grund af vejret, fordi ekstreme vejrforhold gør det svært at styre fibromyalgi. For eksempel er det svært at flytte til nogle patienter, fordi de nyder kolde klimaer mere end varme omgivelser.

De kan ikke stå smerten, så der er ikke noget valg. Den kontradiktoriske del er, at nogle undersøgelser har vist en sammenhæng mellem fibromyalgi og klima, men den foruroligende er, at folk føler, men yderligere undersøgelser viser, at klimaet kan være en af ​​de betingelser, der øger den smerte og andre symptomer som træthed muskelsmerter, dårlig søvn og hovedpine. Dette er, hvad de forskellige vejrforhold er til kroppen.

Virkninger af fugt på fibromyalgi

Fugt er tilstedeværelsen af ​​vanddamp i luften. Derfor giver det meget mening, når de siger, at det påvirker mennesker med fibromyalgi, fordi fugt får kroppen til at køle ned og gør miljøet tungere. Når det er lavt, rapporterer patienterne, at de lider mere over hovedpine, stivhed, generaliseret smerte og udbrud.

Folk der har fibromyalgi føler sig forstyrret på grund af forskellige naturlige faktorer. Nogle af faktorerne kan være en forstyrrelse af vejret. Både for meget kold og overdreven varme kan udløse eller øge symptomerne på smerte i fibromyalgi. Ændringen i lufttryk kan betragtes som en af ​​grundene til, at folk oplever ændringer i smerte symptomer. Dette er ikke nødvendigvis tilfældet, at kun personer med fibromyalgi vil have problemer, når luftfugtigheden er høj i atmosfæren.

Der er også mennesker med andre problemer som astma, allergi og andre vejrtrækningsproblemer, der finder ud af, at fugtighed er svært at klare. Når luftens absolutte fugtighed er lav, oplever personer med fibromyalgi nogle problemer som hovedpine, træthed, generaliseret smerte i kropsdele, stivhed osv. I sjældne tilfælde observeres der også vejrtrækningsvanskeligheder.

Sådan minimeres de negative virkninger af skiftende årstider

Det mest oplagte tilbud er at finde et sted, hvor klimaet er tempereret hele året og ændre sig. Eller måske bryde året, bo på et sted til forår og sommer, og bo andetsteds til efterår og vinter. Dette er imidlertid ikke en praktisk løsning for mange af os.

Så vi ser, at alt, der får kroppen til at ændre sig for ydre og ekstreme forhold, er dem der forårsager de fleste problemer for fibromyalgi. De bedste muligheder er altid at være i et meget varmt og behageligt område, hvor du hele tiden kan styre forskellige situationer. Hydration er en vigtig vane for alle. Drikk meget vand, og mængden afhænger af, hvor du bor, hvis du bor i varmere områder, skal du bruge mere vand.

Gør det hele tiden, og uanset om du ikke er tørstig, gør det alligevel. Du må ikke drikke nok alkohol, undgå kolde drikkevarer og dem, der indeholder meget sukker. Du skal drikke vand før, under og efter hver intens aktivitet, du gør, og vi udøver også.

Har altid en flaske vand ved din side. Brug behagelige og friske tøj. Tag flere kølige brusere om dagen. Hvis du har råd til et klimaanlæg, tøv ikke med, køb det.

Gå svømning, og hvis du føler smerte, er det en god idé at bære tøj afhængigt af vejret. Hvis du er i et varmt klima, prøv at bære lette tøj og lyse farver, alle lavet med et let og frisk stof. Prøv at bære shorts og skjorter. Hvis du er i et koldt miljø, skal du bære jakker, lange bukser og handsker om nødvendigt og bære noget på hovedet. Tag lange gåture for at indånde frisk luft, og det er en god ide at gå om natten.

Vær opmærksom på, hvor du er, og undgå risici. Det er meget vigtigt at være opmærksom på, hvad der påvirker dig, hvor du bor, i dit hjem og i din by omkring dig. Se efter steder, hvor du tror du kan få et bedre liv og et bedre forhold til fibromyalgi. Forebyggelse er altid en god nøgle til kamp. Virkningerne af klimaændringer er ikke fuldt identificeret.

Forskere arbejder konstant på dette emne for at identificere den nøjagtige årsag og måder at håndtere problemer på. Det er helt afhængigt af en person, da  folk, der har  problemer med  kulden, opdager, at varmen er  komfortable mennesker, der har varmeproblemer, er kolde for at  føle sig godt tilpas. Indstillinger ændres fra en person til en anden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *