Mystikken af ​​fibromyalgi er endelig løst! Venligst del disse oplysninger med alle, du kender!

I mange år led patienter med fibromyalgi uforklarlig smerte, som mange læger mente var kun psykologiske eller “i deres hoveder” og mysteriet med fibromyalgi blev løst.

Nu er ofrene for fibromyalgi valideret. Forskerne isolerede den største kilde til smerte hos disse patienter på de usandsynlige steder – overskydende blodkar i deres hånd.
Disse overskydende blodkar er en speciel type nervefibre kaldet arteriole-place (AV) shunts. De thestudy forskere, der blev offentliggjort i smerte medicin journal, undersøgte huden ved hånden af ​​en patient, der havde en mangel på sensoriske nervefibre, hvilket forårsager reduceret respons på smerte. Derefter undersøgte de hudprøver fra hænderne på andre fibromyalgi patienter og fandt en stor mængde shunts.

Indtil da blev AV shunt-fibre kun anset som ansvarlige for regulering af blodgennemstrømningen. Nu er det blevet opdaget, at der er en direkte vej mellem disse nerver og helkropssmerte, at mange patienter lider af fibromyalgi, så nu kan vi fortælle mysteriet om fibromyalgi løst.

Siger Dr. Frank L. Rice, Neuroscience,

 

Vi har allerede troet, at disse nerveændringer kun har været involveret i regulering af blodgennemstrømningen på et underbevidst niveau, men her ses der tegn på, at opsigelse af blodkar også kan bidrage til vores bevidste følelse af berøring … og også smerte. Denne dårligt kontrollerede blodcirkulation kan være kilden til muskelsmerter og achiness og følelsen af ​​træthed som følge af opbygning af mælkesyre og lave niveauer af fibromyalgibetændelse hos patienter. Dette kan igen bidrage til hyperaktivitet i hjernen.

Dette fund kan føre til fremtidige effektive behandlinger for sygdommen, da nuværende behandlinger som narkotiske analgetika, anti-epileptiske lægemidler og anti-depressiva har undladt at bringe lindring til millioner af patienter.

Derudover kan dette gennembrud føre til løsning af andre kedelige problemer omkring denne mystiske sygdom, såsom nedsat træthed, ekstrem smerte i hænderne og andre specifikke punkter i kroppen, og hvorfor kulden synes at forværre symptomerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *