10 verkliga orsakerna som aldrig prata med din läkare om fibromyalgi,

Fibromyalgi är en sjukdom som kännetecknas av utbredd smärta åtföljs denMuskeln av utmattningsproblem, sömnstörningar, minne och humör. Forskarna tror att fibromyalgi förstärker smärt förnimmelser som hur hjärnan bearbetar smärtsignaler påverkar.

Symptomen börjar vanligen efter ett fysiskt trauma, kirurgi, infektion eller psykisk stress. I andra fall är symptomen över tiden ackumuleras frigörs utan incidenter.

 Kvinnor är mer benägna att utveckla fibromyalgi än män. Många personer med fibromyalgi har också spänningshuvudvärk, käkleden dysfunktion (TMD), colon irritabile, ångest och depression.

Enligt en läkare funktionsmedicin följande frågor är de 10 orsakerna till fibromyalgi.

10 Orsakerna till fibromyalgi

1 Gluten.

Gluten är ofta kallas “big bedrägeri” eftersom det har associerats med mer än 55 sjukdomar. Symptomen brukar uppenbart som matsmältningsproblem, men problem såsom neurologiska sjukdomar såsom sömnsvårigheter, trötthet, depression, beteendestörningar, kognitiva störningar och smärtstörningar.

2. supercrescimento Candida

Candida är en jästarter som växer en liten mängd i tarmen. Problemet uppstår när det förökar och förstör tarmväggen. Därför går den in i blodströmmen, frisättning toxisk mater i systemet och orsakar symptom som smärta, trötthet och förvirring. I allmänhet är de flesta patienter med fibromyalgi hade Candida.

Loading...
3. sköldkörtel

De flesta människor med sköldkörtelproblem inte vet att de har en, och lider upp till 90 procent av dem från hypotyreos. För att mäta funktionen hos sköldkörteln, bör läkaren kontrollera sex olika blodmarkörer. Utvärderingen och diagnos av sköldkörtelsjukdom, måste läkaren att fokusera på det idealiska området, snarare än standard referensområdet. Få sköldkörtel nivåer inom det optimala området brukar lindrar trötthet, sömnsvårigheter, depression och förvirring.

4. Näringsbrist

Fibromyalgipatienter är ofta en bristande magnesium, vitamin D och vitamin B12. Interestingly, hävdar många läkare att en högre nivå av magnesium tillät dem att vända tillståndet hos patienten. Det bästa sättet att mäta magnesiumnivåer av magnesium uppmätt nivå av röda blodkroppar, som kan testas i laboratoriet.

5. intestinal bakteriell överväxt (SIBO) och läckande tarm

Du vet att bakterier mänskliga celler dominerar i kroppen? När ur balans, oftast på grund av antibiotika och hög socker diet, de kan förlora sin förmåga att smälta och absorbera näringsämnen både, särskilt vitamin B12. Alla diagnosen fibromyalgi eller kronisk sjukdom så måste först lösa mag-tarmkanalen, som en ond cirkel där allt är sammanlänkat.

6. Utöver trötthet

Kronisk stress, verkliga eller inte, är den vanligaste orsaken till sekundär trötthet. Kroniska smärttillstånd binjurarna, men i de flesta fall finns det ingen initial Förutom stress. Vitaminbrist, candida, mat intolerans och kvicksilverförgiftning är de vanligaste faktorerna utöver stress och rekommenderas för att stödja binjurarna att adaptogenic örter, tills vetenskapen är orsaken och hur man rättar till dem.

7. Mykotoxine

Mykotoxiner är toxiska föreningar som produceras av toxiska formen. Det uppskattas att 25 procent av befolkningen bär genen som är känslig för de negativa effekterna av mykotoxiner. Tyvärr har konventionella miljö formen granskningen inte bevisa, men bara mängden svampar mykotoxiner.

8. Kvicksilver Toxicitet

Kvicksilver är mycket giftiga för kroppen och är en möjlig orsak till fibromyalgi och andra kroniska sjukdomar övervägas, såsom neurologiska sjukdomar, autoimmuna sjukdomar, kroniskt trötthetssyndrom, och även cancer. Därför är många läkare råda sina patienter att hitta en biologisk tandläkare och få sina kvicksilveramalgamfyllningar bort.

9. glutation-brist

Glutation är en viktig antioxidant, som spelar i avgiftningen av en avgörande roll. Dessa recirkuleras kroppen, om inte giftigt material är större än den normala mängden eller kroppen är inte åberopas för produktion och återvinning av glutation enzymer. Det konstaterades att glutation vidtagits eller prekursorer såsom kvarn tistel och NAC hjälper till att behandla trötthet.

10. MTHFR

MTHFR är ett enzym för metylering behov en viktig metabolisk process. både folsyra och folsyra omvandlas under denna process till aktiva former som kan användas av kroppen. Varje mutation orsakar MTHFR kroppen att avgifta mindre möjlighet metylat och toxiner såsom bly och kvicksilver. andra mutationer, med denna gen, desto högre krav på folin ACIC till B6 och B12 är metylen-metyl upprätthålla avgiftningsprocessen fungerar normalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *