Fibromyalgi och smärta hos höftböjarna

Det är inte ovanligt att ha problem med höftböjare eller smärta i detta område när de lever med fibromyalgi. Höft-, höftböjarna och ryggsmärtor faller ihop med områdena fibromyalgi på grund av de känsliga områdena i ryggen, de mycket lägre triggerpunkterna och de andra förhållandena som påverkar omgivningarna. 
Höftens flexorer gör att dina höfter rör sig flexibelt. Varje gång dessa muskler ges när du flyttar benen, höfterna och resurserna som är involverade i de flesta rörelserna du utför hela dagen i genomsnitt.

En frisk person inser inte hur ofta de använder sina höftböjare, men alla som lever med smärtupplevelse av fibromyalgi i höftböjarna kommer att vara mycket medvetna om detta mer regelbundet.

Jag har personligen behandlat höftböjarna, smärtar och förstärker dessa sektorer, samtidigt som jag utvecklar säkrare fibroövningar, min kompletta hysterektomi för tre år sedan. Ja, jag förstår. Jag kommer att referera senare i den nedre delen av denna artikel.

Även om det finns kända skador och medicinska tillstånd som kan orsaka smärta i höftböjarna kan det vara svårt att identifiera en direkt orsak till denna smärta hos personer med fibromyalgi, förutom många dagliga aktiviteter, menar jag ibland.

Vi kan betrakta smärta som ett symptom på en diagnostiserad sjukdom eller ta mer tid för att bestämma den exakta orsaken till smärtan. Hur som helst, flexor muskel smärta av fibromyalgi och höft är ofta försvagande om inte behandlas snabbt och effektivt.

Loading...

Förstå F     flexors av höft och smärta ibromyalgi

Flexor smärta i höften kallas ofta flexor tendonit. Smärtan vid detta tillstånd beror vanligtvis på en eller båda av följande muskler: Illicacus och psoas. Dessa muskler är vanligtvis grupperade under en enda enhet, kallad illiopsoas.

Psoas är ansvarig för många sjukdomar i ryggen och de allmänna benmusklerna förkortas under lång tid på grund av det faktum att de flesta sittplatser människor tar hela dagen. För att gå upp och börja flytta igen, vill muskeln inte ligga och fungera ordentligt.

För dem som lider av fibromyalgi kan smärtan komma från andra muskler som hjälper till att flytta höfterna. Detta inkluderar quadriceps, även om dessa muskler är lägre än de flesta höftböjare.

Medan flexor tendinit orsakad av en olycka eller frågor som inte är relaterade fibromyalgi kan fokusera på ett visst område av muskel eller höften, kan patienter med fibromyalgi uppleva smärta som sprider sig i hela kroppen regionen. Orsaken till smärta är ofta oförklarlig, vilket ofta är fallet med fibromyalgi smärta.

Behandling av     flexor fibromyalgi i höft och smärta

Ett enkelt sätt att undvika smärta från fibromyalgi och höftböjare är att undvika att sitta i samma position under en lång tid. Lyft dig och rör sig regelbundet så att dina muskler inte har tid att sätta i samma position.

Du hör ofta att jag rekommenderar den säkra och effektiva träningen och vikten av deltagande på alla nivåer av träning för att hålla din kropp stark och flexibel, och det är en annan rekommendation för hip flexorer och smärta.

utdragbara höftböjare

Ju mer du lär dig att röra sig och hur viktiga och kompensera vinklarna. Papper är lätt att förhindra vissa orsaker till muskelsmärta. Sedan följer jag sidan av    staden Fibro kan    lära sig andra sätt att arbeta säkert och utan problem av de mest utsatta områdena. I videosektionen ser du övningarna som min “sida vid sida” övningar som hjälper till att arbeta försiktigt på höfterna och bakre delen och piriformen.

Jag arbetar också med kvinnor efter hysterektomi och annan bukoperation för att försiktigt stärka dessa utsatta områden. Jag är här, och ja, du kan känna dig starkare efter en hysterektomi och samtidigt lever med komplexiteten av fibromyalgi och villkoren för samarbete.

Spelavsnittet är bra här för att göra det när som helst, särskilt efter sessionen. Vi tar ett ben i knäet (utan skor) fråga försiktigt om en fot är nödvändig inuti knäet eller nedre (som slappnar av höfterna) dra armen på samma sida och känna den mjuka stretchningen av höfterna genom den sneda .

Om du tillbringar större delen av dagen på ett skrivbord, investera i en kontorsstol som är justerbar. Placera barnstolen, så att dina höfter kan ligga över knäna. Denna position är friskare för höftböjare och kan eliminera smärtan som orsakas av muskelförkortning på kontoret hos den typiska kontorsstolen. Du kan också överväga ett permanent kontor som enkelt kan lyfta din arbetsyta.

Jag började använda ett permanent kontor i fjol och mycket användbart, faktiskt står jag vid mitt skrivbord nu sitter jag. (Obs! Vissa kontrollpaneler kan vara svåra för axlarna upp och   ner    så det kan bli nödvändigt att få ett permanent kontor som använder en elektrisk kontroll för att flytta)

Regelbunden tyngdsträning och mild sträckning (gjort säkert) kan bidra till att hålla musklerna starka och flexibla. Återigen, se till att du inte stannar för länge eller du kan sabotera ansträngningar för att integrera effektiv träning. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *