Mijn moeder heeft fibromyalgie. Deze lezing maakte me aan het huilen.

Dit is het verhaal van   Dylan,   een charmant en charmant kind, dat zijn moeder zag lijden.

Dit is het verhaal van de zoon van    Tiffany Case,   de leeftijd   van   10 jaar. Zijn zoon had een huiswerkopdracht om een ​​artikel te schrijven over ‘een persoon die hij kende en die te maken heeft met de dagelijkse moeilijkheden en pijnen’. In de eerste plaats was het een uitstekend schoolwerk dat de kleintjes helpt het leven te begrijpen en veel moeilijkheden ondervindt. Het leven zit vol ups en downs en we moeten het op de een of andere manier onder ogen zien.

Dylan is een schattig en charmant kind dat besluit te schrijven over zijn    moeder   , die lijdt aan een onzichtbare ziekte die    ‘fibromyalgie’ wordt genoemd   . Tiffany zegt dat dit de eerste keer is dat ze wordt geconfronteerd met iemand die meer wil weten over haar ziekte. “Mensen houden er niet van te praten over dingen waardoor ze zich ongemakkelijk voelen”, zei hij. Maar zoals jullie allemaal weten, weten kinderen niet wat ze moeten vragen en wat ze niet moeten doen. Wat maakt ze echt mooi omdat ze puur zijn en onschuld ons hart wint.

Voor Tiffany was het geen gemakkelijk gesprek (ze zal stellen dat het gesprek met het kind niet gemakkelijk is). En waarom, omdat ze gedachten heeft, wat moet ik tegen mijn baby zeggen dat ik vaak teleurgesteld ben in haar ziekte of pijn? Ik kan moeilijk de juiste woorden kiezen om betekenis te geven aan mijn 10-jarige zoon, dus begrijpt hij mijn argumenten, die de meeste volwassenen niet begrijpen.

Ik begon mijn verhaal te vertellen over de laatste 13 jaar van ellende en pijn. Ik moet de tranen verbergen. Het kostte hem bijna een uur om de harde realiteit van deze onzichtbare ziekte uit te leggen. Hij luistert naar me, stelt me ​​vragen en herhaalt me ​​vele malen met zijn prachtige stem: “Jij bent de beste moeder ter wereld”.

vind je de brief leuk Zie je kinderen die het vaak beter begrijpen dan we meestal aannemen? Ik weet dat velen van jullie moeite hebben om fibromyaliga van je ouders te maken en ik hoop dat deze brief je motivaties oppikt en je het gevoel geeft dat je kinderen het nog steeds willen, wat er ook gebeurt en dat ze veel begrijpen. meer dan onze verbeelding. Bedankt Tiffany voor het delen van je brief met je jongen en je verhaal.

 

De strijd van Dylan Shaw.

Mijn worsteltijdschrift gaat over mijn moeder en hoe ze haar fibromyalgie behandelt, mijn moeder noemt haar Fibro. Mijn moeder is 20 jaar oud en nu is ze 33 jaar oud. “Mensen denken dat je lui en gek bent. Dit heeft een negatief effect op mijn familie en veroorzaakt pijn in alle delen van mijn lichaam, waar het zo erg is dat mijn haar en nagels gewond zijn. ”

Het ergste van Fibro is dat er geen remedie voor is. Mensen met fibro zullen ermee leven tot de dag van hun dood. Het verwijderde de dromen van mijn moeder en het werk dat ze liefhad als een verpleegster. 9 van de 10 keer voelt mijn moeder zich niet goed. Naast de pijn zijn de andere twee problemen het totale gebrek aan energie en het misverstand van anderen. Mijn moeder brengt geen tijd door met haar gezin en dat maakt haar erg verdrietig. Als je ziek wordt, heb je wat tijd nodig om te verbeteren. Maar aan het eind van de dag zal ik altijd van mijn moeder houden en heeft ze de afgelopen 13 jaar met Fibro doorgebracht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *