Domstolene har bekreftet at fibromyalgi er grunnen til å erklære permanent funksjonshemning

Sosialkammeret i Catalonia TSJ holdt i en nylig dom, S 1403/2015 av 24. februar (Rec. Suplicación 6239/2014), Fibromyalgi og kronisk tretthetssyndrom (CFS) grunnlag for å erklære “permanent funksjonshemming”

Erklæringen refererer til et tilfelle av en kvinnelig kjemisk industri som har hatt den mest tilbakevendende depresjonen, har psykotiske symptomer, uten alvor, nakkesmerter og degenerative prosesser uten involvering av roten, Fibromyalgi og CFS

I sin beslutning legger Barcelonas Høyesterett vekt på   konsistent rettspraksis  om definisjon av funksjonshemming LGSS på, som sier at “vurdering av permanent funksjonshemming bør gjøres hovedsakelig til funksjonelle begrensninger. lidelse av ansatte. ”

For styret må   funksjonshemming forstås   som tap av kapasitet for alvorlige anatomiske eller funksjonelle reduksjoner som reduserer eller avskaffer evnen til å arbeide og uten å hemme klassifiseringen av evnen til å gjenopprette arbeidskapasiteten når den er til stede, også usikker eller veldig lang -begrep.

Med andre ord, bør ikke bare regnes når det er fysisk umulig for en profesjonell jobb, men beholder også evnen til å utføre enhver aktivitet som ikke gjør det med minimal effektivitet, da ytelsen til noe arbeid, så enkelt, krever planlegging, kravene til bevegelse og interaksjon, samt omsorg og oppmerksomhet.

I tilfelle er pasientens sykdom   et bilde   som “hindrer riktig ytelse av alle typer arbeid, inkludert stillesittende oppgaver og mild natur som ikke krever ytelse av spesielt intens fysisk anstrengelse. ”

“For tiden påvirkes av alvorlighetsgraden av uorden som oppstår med tilstrekkelig intensitet for å avbryte evnen til å jobbe, som legges til andre degenerative sykdommer,” avgjørelsen.

Kandidaten har tilbakevendende alvorlig depresjon uten alvorlige psykotiske symptomer, nakkesmerter og degenerative prosesser uten involvering av roten, fibromyalgi og SCF.

Derfor forstyrret regelen av TSJC flyttet av National Institute of Social Security (INSS) mot avgjørelsen som allerede ble gjort Arbeidsretten 1 Girona i 2013.

IPA-situasjonen til en sosial pedagog med fibromyalgi og CFS

Den øverste domstolen i Catalonia, i dommen nr. 1403/2015 av 24. februar (Rec 6239/2014), sa også situasjonen IPA for alt arbeid av en sosial pedagog med fibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom, som bekrefter Arbeidsrettens dom og avviste klagen innlagt av Sosialforsikringsinstituttet.

tjenester til betalte ansatte som har hatt svært avansert utdanningsfibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom, fase III, med kronisk depressiv lidelse, mild kognitiv svekkelse og antevenido karpaltunnelsyndrom og andre sykdommer.

Vurder huset og at ved alvorlighetsgraden av fibromyalgi og kronisk tretthet, graden led, må det anerkjennes at, til tross for de ferdigheter som kreves for å utføre en aktivitet,   har ingen reell myndighet til å utføre arbeidet   med noen effektivitet.

Det er betingelsene for intens smerte som forårsaker alvorlig innvirkning på produksjonskapasiteten når det gjelder ytelse, evne og effektivitet, og uten å være i stand til å utføre lett arbeid, er det ganske enkelt ikke å motbevise situasjonen å deaktivere i vederlagsoppfattet permanent og absolutt eksempel.

I LGSS Tilbake til permanent funksjonshemmingstilpasning er viktig rettspraksis som var ansvarlig for å påpeke at   slik   funksjonshemming ikke bør anerkjennes bare dersom det er fysisk umulig   for en profesjonell jobb,   men også når de beholder de nødvendige ferdighetene til å utføre enhver aktivitet, må gjøre det med minimal effektivitet   , siden ytelsen til noe arbeid, selv om det er enkelt, krever programmeringskrav, bevegelse og interaksjon, samt omsorg og oppmerksomhet.

Invaliditet   må forstås som tap av evnen til alvorlige anatomiske eller funksjonelle reduksjoner   som reduserer eller avskaffer evnen til å arbeide   og uten å hemme klassifiseringen av evnen til å gjenopprette arbeidsevne når den er tilstede som usikker eller veldig langsiktig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *