NORSK Moren min har fibromyalgi – lesing dette gjorde meg gråt

Dette er historien om søt og nydelig, hjertelig liten gutt  Dylan  som så at moren hennes sliter med smerte.

Dette er historien om  Tiffany Case s  10 år gamle sønn. Hennes sønn fikk en skoleoppgave å skrive et papir om “noen han visste som har å gjøre med daglig kamp og smerte”. Først av alt var det en fantastisk skoleoppgave som vil hjelpe de unge til å forstå livet og at vi står overfor mange kamper i livet. Livet er fullt av opp og ned og på en eller annen måte må vi møte dem.

Dylan er en fantastisk søt, nydelig gutt som velger å skrive papir på sin  mor , som lider av en usynlig sykdom  “Fibromyalgi” . Tiffany sier at det var første gang hun møter noen som er interessert i å kjenne hennes sykdom. Hun sa: “Folk liker ikke å snakke om ting som gjør dem ubehagelige.” Men som dere alle vet, kjenner de ikke filtene av hva de skal spørre om hva de ikke skal gjøre, og det gjør dem virkelig vakre fordi det er renhet i sjelen og uskyld vinner vårt hjerte.

For Tiffany dette var ikke en enkel samtale (du vil andre meg samtalen med barnet er ikke den enkle). Og hvorfor fordi hun har tanker om hva sier jeg til min baby som jeg har skuffet mange ganger på grunn av å være syk eller å være i smerte. Det er vanskelig for meg å velge de riktige ordene å prøve, noe fornuftig for min 10 år gamle gutt, så han forstår mine poeng som for det meste voksne ikke gjør.🙁

Jeg begynte å fortelle min historie om de siste 13 årene av elendighet og smerte. Jeg må gjemme meg tårer fra ham. Det hakker nesten en time for å forklare ham den bittere virkeligheten av denne usynlige sykdommen. Han hører på meg, stiller spørsmål og forteller meg mange ganger med sin søte stemme “du er den beste mamma i verden”

liker du brevet? Ser du hvem barn ofte forstår mye mye bedre, som vi ofte antar. Jeg vet at mange av dere sliter med foreldre ved å håndtere fibromyaliga, og jeg håper dette brevet kan skryte av dine motivasjoner og få deg til å føle at barna dine alltid elsker deg uansett hva som skjer, og de forstår langt langt mer enn vår fantasi. Takk Tiffany for å dele guttbrevet og historien din.

 

Struggles av Dylan Shaw

Mitt kamppapir skal være om moren min og hvordan hun behandler hennes fibromyalgi, moren min kaller det Fibro. Moren min hadde er siden hun var 20 og er nå 33. “Folk tror du er lat og gal. Det tar en tolv på familien min, og det forårsaker smerte i hver del av kroppen min til hvor det er så ille, at håret og tåneglene blir skadet. ”

Det verste ved Fibro er at det ikke er noen kur for det. Folk med Fibro vil leve med det til den dagen de dør. Det tok min mors drømmer bort fra henne og tok jobben hun elsket så mye som en sykepleier. 9 av 10 ganger moren min føler meg ikke bra. Bortsett fra smerte, er de to andre tingene fullstendig mangel på energi og misforståelse av andre. Moren min kommer ikke til å tilbringe tid med familien sin, og det gjør henne virkelig trist. Hvis hun blir syk, tar det en stund for henne å bli bedre. Men på slutten av dagen vil jeg alltid elske moren min, og hun har gjort det 13 år med Fibro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *