Min mor har fibromyalgi – læsning det gjorde mig til at græde

Dette er historien om søde og dejlige hjerte lille dreng  Dylan,  der så sin mor kæmper for smerte.

Dette er historien om  Tiffany Case’s  10-årige søn. Hendes søn fik en skoleopgave til at skrive et papir om “nogen han vidste, der har at gøre med daglig kamp og smerte”. Først og fremmest var det en fantastisk skoleopgave, som vil hjælpe de unge til at forstå livet, og at vi står over for mange kampe i livet. Livet er fyldt med op og ned og på en eller anden måde er vi nødt til at møde dem.

Dylan er en fantastisk sød dejlig dreng, der vælger at skrive papir på sin  mor , der lider af en usynlig sygdom  “fibromyalgi” . Tiffany siger, at det var første gang hun står over for en person, der er interesseret i at kende sin sygdom. Hun sagde: “Folk kan ikke lide at snakke om ting, der gør dem ubehagelige.” Men som du alle kender børn kender ikke filtre af hvad man skal spørge om hvad de ikke skal, og det gør dem rigtig smukke, fordi der er renhed i sjælen og uskyld vinner vores hjerte.

For Tiffany var det ikke en nem samtale (du vil nok mig, at samtale med barnet ikke er det lette). Og hvorfor fordi hun har tanker om, hvad jeg fortæller min baby, som jeg har skuffet mange gange på grund af at være syg eller være i smerte. Det er svært for mig at vælge de rigtige ord, der skal forsøges, at give mening til min 10 årige dreng, så han forstår mine punkter, som for det meste voksne ikke gør.🙁

Jeg begyndte at fortælle min historie om sidste 13 år med elendigheder og smerter. Jeg må skjule mig tårer fra ham. Det tager næsten en time at forklare ham den bittere virkelighed af denne usynlige sygdom. Han hører på mig, stiller spørgsmål og fortæller mig mange gange med sin søde stemme “du er den bedste mama i verden”

Loading...

kan du lide brevet? Kan du se, hvem børnene forstår meget langt bedre, som vi ofte antager. Jeg ved, at mange af jer kæmper med forældre sammen med fibromyaliga, og jeg håber, at dette brev praler med dine motiver og får dig til at føle, at dine børn altid elsker dig, uanset hvad der sker, og de forstår langt langt mere end vores fantasi. Tak, du Tiffany for at dele dit drengebrev og din historie.

 

Kæmper af Dylan Shaw

Min kamp papir skal være om min mor og hvordan hun beskæftiger sig med sin fibromyalgi, min mor kalder det Fibro. Min mor havde, da hun var 20 og nu er 33. “Folk tror du er doven og skør. Det tager en vejafgift på min familie, og det forårsager smerter i alle dele af min krop, hvor det er så slemt, at mit hår og tånegler gør ondt. ”

Det værste ved Fibro er, at der ikke er nogen kur mod det. Folk med Fibro vil leve med det til den dag de dør. Det tog min mors drømme væk fra hende og tog sit job, hun elskede så meget som en sygeplejerske. 9 ud af 10 gange har min mor ikke det godt. Bortset fra smerte er de to andre ting den fuldstændige mangel på energi og misforståelse af andre. Min mor kommer ikke til at tilbringe tid sammen med sin familie, og det gør det virkelig trist. Hvis hun bliver syg, tager det et stykke tid for hende at blive bedre. Men i slutningen af ​​dagen vil jeg altid elske min mor, og hun har gjort det 13 år med Fibro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *