Min mamma har fibromyalgi – läsning det gjorde mig gråta

Det här är historien om söt och härlig hjärtad lilla pojke  Dylan  som såg sin mamma kämpar för smärta.

Det här är historien om  Tiffany Case  10-åriga son. Hennes son fick ett skoluppdrag att skriva ett papper om “någon han visste som har att göra med daglig kamp och smärta”. Först och främst var det en fantastisk skoluppgift som hjälper unga att förstå livet och att vi möter många kampar i livet. Livet är full av upp och ner och på något sätt måste vi möta dem.

Dylan är en fantastisk söt, härlig pojke som väljer att skriva papper på sin  mamma , som lider av en osynlig sjukdom  “fibromyalgi” . Tiffany säger att det var första gången hon möter någon som är intresserad av att känna hennes sjukdom. Hon sa: “Folk tycker inte om att prata om saker som gör dem obekväma.” Men som ni alla vet känner inte filtren av vad man ska fråga om vad man inte ska göra, och det gör dem riktigt vackra för att det finns renhet i själen och oskuld vinner vårt hjärta.

För Tiffany var det inte en lätt konversation (du kommer för det andra mig att prata med barnet är inte det enkla). Och varför för att hon har tankar om vad jag säger till min bebis som jag har besvikit många gånger på grund av att jag är sjuk eller i smärta. Det är svårt för mig att välja rätt ord att försöka ge mening åt min 10-åriga pojke så han förstår mina poäng som mestadels vuxna inte gör.🙁

Jag började berätta för min historia om de senaste 13 år av elände och smärta. Jag måste gömma mig tårar från honom. Det tar nästan en timme att förklara honom den bittera verkligheten hos denna osynliga sjukdom. Han lyssnar på mig, ställer fråga och berättar mig många gånger med sin söta röst “du är den bästa Mama i världen”

Loading...

gillar du brevet? Ser du vem barnen förstår mycket bättre, som vi ofta antar. Jag vet att många av er kämpar med föräldraskap genom att hantera fibromyaliga och jag hoppas att detta brev skryter med dina motivationer och får dig att känna att dina barn alltid älskar dig oavsett vad som händer och de förstår långt långt mer än vår fantasi. Tack Tiffany för att dela med dig av din pojkebrev och din historia.

 

Kämpar av Dylan Shaw

Mitt kamppapper kommer att handla om min mamma och hur hon handlar med hennes fibromyalgi, min mamma kallar det Fibro. Min mamma hade är eftersom hon var 20 år och är nu 33. “Folk tycker att du är lat och galen. Det tar en avgift på min familj och det orsakar smärta i varje del av min kropp till där det är så dåligt att mitt hår och tånaglar skadar. ”

Det värsta med Fibro är att det inte finns botemedel för det. Människor med Fibro kommer att leva med det till den dag de dör. Det tog min mammas drömmar ifrån henne och tog jobbet hon älskade så mycket som en sjuksköterska. 9 av 10 gånger mår min mamma inte bra. Andra än smärta är de andra två sakerna den fullständiga bristen på energi och missförståndet för andra. Min mamma får inte spendera tid med sin familj och det gör henne verkligen ledsen. Om hon blir sjuk tar det ett tag för henne att bli bättre. Men i slutet av dagen kommer jag alltid att älska min mamma, och hon har gjort det 13 år med Fibro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *