De bijwerkingen van fibromyalgie: niemand spreekt

Iedereen wil altijd de beste zijn, toch? Voor mensen met fibromyalgie kan het eenvoudigweg uit een bed stappen een gigantische taak zijn, laat staan ​​er “goed” uitzien. Fibromyalgie heeft een enorme impact op onze fysieke, mentale en emotionele lichamen. Door de jaren heen heb ik een aantal dingen meegemaakt die me gek maken op mijn lichaam. Ik wist dat ik niet veel kon doen, dus het is beter om niet al te veel zorgen te maken over mijn uiterlijk.

We vroegen ons af: “Wat zijn de bijwerkingen van fibromyalgie waar niemand over praat?” In onze gemeenschap, “Leven met fibromyalgie en chronische ziekten.” Ze deelden hun mening met ons. Ongeacht je meningen zijn hieronder.

  1. Angst: angst voor ziektes afgewezen door artsen, angst om niet te worden geloofd, angst voor de toekomst. Een gevoel krijgen (mislukt) omdat je niet kunt werken als de rest van het gezin werkt.
  1. Hypochondrie, maar op hetzelfde moment, ervan uitgaande dat de nieuwe symptomen alleen fibro zijn en er niet naar kijken. Ik heb nooit geweten dat ik allebei tegelijkertijd kon zijn.
  1. Tandheelkundige problemen. Niet alleen de geldautomaat, zelfs de tanden die pijn doen alsof ze zijn geboord. Ik bedoel tandvleesaandoening en droge mond en tandbederf die optreedt, zelfs als je voor je tanden zorgt.
  1. Wanhoop: hulp moeten vragen als je een zeer onafhankelijk persoon bent geweest.
  1. Eigenwaarde: Je kan niet werken en het verlies van eigenwaarde, niet in staat aan te kleden en toonbaar, gevoelens van verlies van aantrekkelijkheid voor koppels niet in staat om kleine taken die je altijd hebt gedaan uit te voeren, gevoelens van waardeloosheid, het gevoel van eigenwaarde bereikt skates, waardoor depressie, angst en zelfmoordgedachten.
  1. Rouw. Rouwend om het verlies van mijn carrière, omdat de moeder een positieve toekomst had, enz. Genegenheid. Anger. Anger. Eigenlijk, leef niet in stilte, terwijl je de dood wenst – pijnlijk nutteloos bestaand. Je door iedereen onbegrepen voelen, waardoor het isolement nog verder toeneemt. Het delirium van elke nacht om de twee uur de hele nacht wakker worden elke nacht. Het totale gebrek aan zelfrespect is een eufemisme. De fout om niet de perfecte vrouw te zijn, de moeder, verpleegster, dochter, werknemer … De pijn van het leven die ik had, de pijn voor het leven die ik dacht, en de frustratie die ik niet goed kan denken of spreken
  1. krampen, misselijkheid, plassen de hele tijd, waardeloosheid, vermoeidheid, woede, angst voor de toekomst, of gewichtstoename, zwakte, vermoeidheid, pijn, vergeetachtigheid, psychische stoornissen, angst of paniek attacks.headache eenzaamheid, pijn op de borst, pijn in de voet voedselovergevoeligheid lichtgevoeligheid lijst alle deferent symptoms.Sometimes verloren belang in het algemeen voor alles en iedereen is ingeschakeld.
  1. Memory, de artsen niet schelen of niet time.Loss van vrienden Gezin gefrustreerd met niet geven omdat je ze niet de aandacht en de dingen die je hebt altijd before.Headaches migraine aller tijden voortdurende veranderingen in de visie van het gedaan kan geven.
  1. Voel je veel ouder dan zijn echte leeftijd.

 

  1. Balans: Gevoel dat ze altijd vallen als gevolg van verlies van balans … dus dit leidt me tot grotere angst en paniekaanvallen.
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *