Costochondritis, årsaken til brystsmerter hos pasienter med fibromyalgi

Costochondritis, årsaken til brystsmerter hos pasienter med fibromyalgi

En stor andel av mennesker med   fibromyalgi   har symptomer som brystsmerte og bryst forårsaket av Osteochondritis, som er betennelse av brusk som forbinder ribbene og brystbenet kan ofte forveksles med hjerteproblemer.

Smerter oppstår vanligvis med disse symptomene:

 

  1. Brenner i ribbeina.
  2. Det ser på venstre side av brystet.
  3. Det kan komme og gå og er lett å kontrollere med god pustebehandling.
  4. Akutt og brennende ubehag i overkroppen.
  5. Mye som et hjerteinfarkt.
  6. Uregelmessig hjertefrekvens

Før brystsmerter, er det best å søke hjelp fra en spesialist, som   Costochondritis  , det kan også skyldes et hjerteproblem.

Selv om det er en sykdom som er kategorisert som godartet, er det svært smertefullt og er en stor årsak til brystsmerter. For pasienter med fibromyalgi kan kostokondritis bli et kronisk problem og vanskelig å bære.

behandling

Hvis symptomene ikke er så sterke, kan du unngå å gjøre aktiviteter som genererer trykk i det berørte området, utføre nakke- og skuldermassasje for å redusere muskelspenning, unngå stress og ta et avslappende bad før sengetid

Når Costochondritis er oppdaget, kan du behandle det med is eller medisinering, men du bør alltid følge legen din anbefalinger, som å bruke kald og varme, og noen behandlinger utført uten tilsyn kan endre fibromyalgi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *