16 manieren om je voor te stellen hoe een fibromyalgie stoornis eruit ziet. Deel deze informatie alstublieft

1.  Stel je de ergste ziekte, vermoeidheid en pijn voor en je hoofd bevindt zich in een diepe mist waar je denkt dat je naar het ziekenhuis gaat. Stel je voor dat je je elke dag zo voelt en dat als je naar het ziekenhuis gaat, je waarschijnlijk niets verkeerds zult vinden en je naar huis zult sturen om je huisarts te zien. Dit is een fibromyalgie-aandoening.

2.  “Stel je voor dat je ‘s ochtends wakker wordt en je uitgeput voelt alsof je al dagen niet hebt geslapen. Terwijl je in bed ligt en probeert de energie over te slaan om op te staan ​​en naar de badkamer te gaan, worstelt je met de gedachte: “Kan ik een andere dag overleven?” Stel je dan voor dat alles je doet zelfs de kleinste taken, het voelt alsof je door middel van de taille diep nat beton loopt.

3.  “Telefoon maken. Er is iets mis met de oplader. Het maakt niet uit hoe vaak je het probeert te berekenen, het kost nooit meer dan 50 procent als je geluk hebt. Je sluit alle apps zodat je kunt proberen de batterij te sparen, maar het is nutteloos. Het valt snel terug naar nul procent. Stel je nu voor dat je door een bus bent geraakt en dat je de telefoon bent.

4.  “Ik vertel mensen: weet je hoe je je voelt als je griep hebt? Lichaam doet overal pijn, alles doet zelfs pijn aan je haar en nagels? Ja, dit zijn mijn goede dagen.

5. Denk aan de ergste griep die je ooit hebt gehad, en combineer het door drie trappen naar beneden te laten vallen, rechtstreeks in een bijenkorf. Dit is een fibromyalgie-aandoening.

6.  “Fibromyalgie-stoornis is wazig en mistig voor mij, en op een slechte dag voelt het alsof ik door stroperige gelei probeer te gaan. Normale dingen veroorzaken pijn. Totale vermoeidheid zonder het voordeel van een goede nachtrust.

7.  ” Het is net of je lichaam in een auto-ongeluk zat terwijl je griep had en je bent er nooit aan toe gekomen.

8.  “Het ergste aan deze ziekte is dat je het je niet kunt voorstellen. Er zijn veel te veel symptomen die ik denk dat mensen zullen verliezen nadat je de eerste 10 hebt genoteerd. Dit is vaak de reden waarom Fibro-mensen zich zo geïsoleerd voelen en naar de online gemeenschap gaan om mensen te vinden die het begrijpen.

 “Soms als ik me uitkleed en in de spiegel kijk, verwacht ik overal blauwe plekken omdat mijn lichaam zoveel pijn doet en zoveel pijn doet. Dan zijn er momenten waarop ik zou willen dat ik overal geperst was, omdat mensen dan mijn pijn serieus konden nemen.

10.  ” Stel je voor dat je in een burrito wordt gewikkeld door een deken bestaande uit massagestoelen met de ballen erin. Tenzij je nooit weet hoeveel op je zal drukken of waar. Op sommige dagen worden de diepste spieren van mijn lichaam herhaaldelijk geponst, terwijl anderen voelen dat mijn huid ruw is. De hele tijd kan ik niet helder denken, alsof mijn zuurstof zou worden verpletterd onder het gewicht en de pijn.

11.  “Mijn lichaam voelt of het is geraakt door een vrachtwagen of op andere dagen heeft iemand een voodoo-pop die pinnen heeft en ze verdraait met een fibromyalgie-aandoening.

12.  “Pijn zo extreem dat je zin hebt om te braken. Het is moeilijk om te denken, eten, slapen of “normale” dingen te doen. Je sensoren zijn uitgeschakeld. Het voelt als geluid in een grot, alles weerklinkt. Geuren storen je. Licht doet pijn aan je ogen en je voelt je duizelig als een ritje op een carnaval.

13. “Het is het ‘Princess and the Pea’ syndroom … elke mogelijke sensatie is toegenomen. Op een brug zijn of in de buurt van een roltrap voelt als een aardbeving. Je ruikt dingen die niemand anders doet. En je kunt dingen niet uitzetten als zoemende lichten.

14.  ” Zoals Charlie-paarden in spieren krijgen waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Wanneer je uit eten gaat, word je constant gekweld omdat de stoel je rug pijn doet. Je bent altijd moe en zelfs een volle pot met donkere gebrande koffie lost dat niet op. “

15.  “Het is net de dag na een vermoeiende training met de stijve, pijnlijke spieren. Voeg zonnebrand en hoofdpijn toe, en dan griep. Fibromyalgie Vermoeidheid voelt aan alsof uw bloed is omgezet in cement in uw aderen. ”

16.  “Ik heb soms ernstige fibromyalgie-episodes die je het gevoel geven dat je een batterij op je tong legt als je op jonge leeftijd durfde te springen. Het voelt als dat voor een constant uur of zo, voordat pijnstillers ingrijpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *