Fibromyalgi og benkramper. Hvad du skal vide

Tiffany Vance-Huffman

Det er midt på natten, og du har endelig faldet i søvn. Selvom det bare er træt. Så ud af ingenting, skriger du i smerte, fordi dit ben og fod trængte alvorligt. Så alvorligt, i virkeligheden, at dine tæer går i stykker og strider i mærkelige stillinger. Smerten er så intens, at du ikke engang kan sætte dine fødder på gulvet eller mod en væg for at strække dine tæer til normal. Muskelkramperne i dit ben er så kraftfulde, at de ser mærkeligt ud som smerter ved fødsel. Faktisk synes det nogle gange at ebbe og strømme på samme måde som sammentrækninger. Endelig forsvinder smerten, men det sker et par gange om natten.

Dette er historien om mange fibromyalgi patienter, der lider af fibromyalgi og benkramper. Og nogle af dem forstår ikke engang forbindelsen med svækkende muskelkramper og spasmer til deres fibro. Det amerikanske College of Rheumatology siger imidlertid, at 42% af patienterne med fibromyalgi og benkramper. Det er faktisk et andet symptom på højre muskel smerte, der rammer 100% af fibro patienter. Så hvad forårsager disse kramper eller spasmer i benene og ofte også fødderne? Helt ærligt ved de ikke rigtig, hvad der forårsager fibromyalgi og benkramper. I hvert fald ikke med hensyn til patienter med fibromyalgi i særdeleshed. Så lad os bare se på måder at afbøde på. Der er mange teknikker til behandling af fibromyalgi og benkramper. Du skal bare finde den der virker for dig. Vi dækker kun to her.

magnesium

The   Journal of Integrative Medicine   rapporterede en undersøgelse af magnesium og dets virkninger på fibromyalgi udført ved Mayo Clinic. Den første undersøgelse af sin art undersøgte, undersøgte effektiviteten af ​​topisk påført magnesium til lindring af seks forskellige symptomer forbundet med fibromyalgi, herunder muskelkramper. Undersøgelsen viste, at efter to ugers anvendelse af en opløsning kaldet “Fibro Flex” på deres hud, fandt fibromyalgi patienter forbedring efter blot to uger med regelmæssig brug. Forbedringen blev opretholdt i løbet af undersøgelsen, som varede i fire uger.

“Denne undersøgelse bekræftede eksisterende medicinsk forskning, som siger, at vedligeholdelsen af ​​terapeutiske serummagnesiumniveauer har været forbundet med et fald i symptomer på fibromyalgi, herunder depression, ømme og træthed,” siger National Fibromyalgi Association. Bortset fra nogen irritation af huden på hvilken sprayen blev påført, havde de testede personer ingen andre negative bivirkninger. Da de fleste mennesker i Vesten lider af magnesiummangel, kan dette være nyttigt for mere end blot muskelkramper af fibromyalgi.

TENS EMS Maskiner og enheder

Hvis du er ligesom mig, synes en TENS-maskine ikke at være kendt fra en afstand. Jeg kom først over et fibromyalgiforum, hvor jeg troede, at nogen var stavefejl. Men så opdagede jeg, at jeg har brugt noget lignende flere gange i mit liv, især på kiropraktorens kontor. Ved du hvad jeg taler om? Jeg mener når du går til kiropraktoren, og de forbinder dig med de små elektroder. Det føles næsten som om de bøjer muskler og slapper af med elektricitet. Jeg skal stadig holde min på et meget lavt niveau, fordi jeg er så følsom. Men de er virkelig nyttige. Og nu kan du få dem til privat brug derhjemme. Disse kaldes EMS-enheder, der hjælper med at øge blodgennemstrømningen til musklerne, øge rækkevidden af ​​bevægelse og meget mere. Han kan være livredder for fibro patienter!

Transkutan elektrisk nervestimulering (TENS) sender stimulerende impulser til nervøs hud og tråde for   at forhindre smertesignaler i at nå hjernen  . Tag dette om et øjeblik. Tænk nu over det: Det bruges også til at stimulere kroppen til at producere flere endorfiner eller naturlige smertestillende midler. En vigtig forskel mellem en TENS-maskine og EMS-enheder er, at du bærer TENS-maskinen på din krop. Ingen bekymringer, den er lille. Men mange patienter med fibromyalgi finder det meget nyttigt og effektivt som et alternativ til farmaceutiske analgetika. Det er med andre ord sikkert, ikke-invasiv og narkotikafri smertelindring.

Er der andre metoder?

Der er absolut andre måder at lindre den ofte svækkende og smertefulde smerte på muskelkramper / spasmer, der ledsager fibromyalgi. E-vitamin er meget nyttigt til muskelkramper, især for dem, der lever en ret stillesiddende livsstil. Mange har haft stor succes med receptpligtig medicin Lyrica, som er et af de mest almindeligt anvendte lægemidler til behandling af fibromyalgi alligevel.

There are other options such as acupressure. Some fibro patients have learned how to do this to themselves. But you’ll need to begin by visiting a quality acupuncturist or acupressurist first in order to get some direction. Yoga is exceptionally beneficial for keeping the muscles stretched and mobile. This leads to greater blood flow and minimizes cramping. For some fibro patients, it works completely. The keys are to not overdo it and to listen to your body. One more option is called the Bowen technique, also known as Bowen therapy. Similar to acupressure, this technique uses gentle rolling movements to promote healing and pain relief. It’s so effective that it’s even used for horses!

Har du nogen erfaring med disse metoder til at håndtere fibromyalgi og benkramper? Hvilke har hjulpet, og hvilke fejl har du haft? Har du fundet en anden metode eller teknik, der virker for dig? Venligst del dine tanker med os. Måske snuble du på noget, der bare kunne hjælpe medfødt fibromyalgi patienten beskæftige sig med deres fibromyalgi og benkramper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *