Fibromyalgie en pijn in het been. Iedereen zou het moeten weten.

Heeft ze fibromyalgie pijn in haar benen? Pijn geassocieerd met hotspots en triggerpoints op meerdere sites? Hoewel we ze vaak noemen als gevoelige punten, die eerder gebieden zijn in plaats van aanklachten.
Ik moet nog iemand vinden met fibromyalgie die gewoon een punt van pijn of tederheid heeft. (Echter, hot spots en gebieden met gegeneraliseerde pijn die nog steeds worden gebruikt voor de diagnose) en omdat de gevoelige punten verschillen van de triggerpoints, zie ook het artikel “Trigger points” voor de bespreking van TRP’s bij fibromyalgie.
Nu beschrijven de meeste mensen met fibro de “zone” -pijn die uitstraalt naar de omringende pezen of triggerpoints. Vaak is er geen betrokkenheid van een pees, ligament of Trp (triggerpoint) bij betrokken. Dit zorgt ervoor dat pijn uitstraalt of zich ontwikkelt.
Neem bijvoorbeeld de gevoelige punten in de knie. Dit gebied kan zich gemiddeld 2 tot 4 inch boven en onder de binnenkant van de knie uitstrekken. Het is daarom logischer om deze verwijzing naar een pijnveld te noemen, vooral als het gaat om het werken met oplossingen. Ja, er zijn veel gevoelige punten aan het onderste uiteinde van het vezelachtige lichaam.
Sommige activiteiten van het dagelijks leven (ADL) kunnen fibromyalgiepijn in het been verergeren
Voorbeelden zijn langdurig zitten, rechtop staan, op één plek, bewegen of veranderen van gewicht, staan, rijden, reizen, schoonmaken, etc.
De meest ernstige beenpijn kan fibromyalgie? Triggerpoints, inactiviteit, verlies van spiermassa, lage rugpijn, ischias, gezamenlijke IS-betrokkenheid, bepaalde medicijnen, verkoudheid / griep en meer. Het interessante aan fibromyalgie – het aan pijn gerelateerde been is dat het niet uitmaakt of je staat, zit of ligt.
De neiging tot pijn in het onderste kwadrant van het vezelige lichaam neemt toe, omdat triggerpoints in spierweefsellagen en extreem gevoelige gebieden die niet direct verband houden met activiteit of lichaamsbeweging.
de pijn in het been is het gevolg van fibromyalgie wanneer kracht en behendigheid verloren zijn gegaan.
De langste en meest gebruikte in de beenspier (ook bekend als de sartorius quadriceps spier) is verantwoordelijk voor het grootste deel van onze mobiliteit in het onderste kwadrant van het vezelige lichaam. Hier in de afbeelding hingen in de gebieden die de meeste fibro-pijn veroorzaken in het onderlichaam.
Wanneer deze spier conditioneren van de spieren rond en draaide alles rond dit gebied ook verzwakt pezen en ligamenten.
Mobiliteit verloren gaan en deze “gebieden” van belang nog groter (zoals in onderstaande tabel – cons), de gevoelige pijn verdeelde bij – boven en onder de plaats van het punt in werkelijke knie.
TRP’s in de pijn van de bil kan uitzenden in het been, vaak op de zijkanten van de rug en benen. Heup en been pijn kan worden veroorzaakt door Illiotibial band (buitenbeen) zich vanaf het heupgebied van een zijde van elk van de poten en wanneer het gebied wordt blootgesteld kan ernstige stampen en stijfheid veroorzaken.
Zwakte en / of boter in heupontvoerders kan ook resulteren in extreme stijfheid en verminderde mobiliteit. Bandensyndroom (ITBS) Illiotibiaal kan voorkomen bij atleten door herhaling en overmatig gebruik, maar deze pijnlijke aandoening is niet ongewoon voor mensen met fibromyalgie.
Nu is het wanneer er enige controverse is. Het is fibro-achteruitgang of zijn deze gebieden / Fibro-punten het zwakste lichaam ooit? Lijdt u aan chronische myofasciale pijn aan de top van fibromyalgie? Dit zou de reden kunnen zijn waarom je voelt dat de pijn in het been erger wordt omdat er veel lagen triggerpoints in het onderlichaam zijn.
Eén ding om in gedachten te houden met fibromyalgie en beenpijn is dat elke mate van te lang blijven, zoals zitten of opstaan, de pijn kan verhogen en triggerpoints kan activeren. Gevoelige punten zullen er altijd zijn op een bepaald niveau, maar het zijn de triggerpoints die worden geactiveerd door repetitieve bewegingen of die te lang in positie zijn.
Ik zeg vaak dat we niet aanbevelen om lang in de vroege ochtend te zitten. Tijdens zijn verblijf in het bed om in de vroege ochtend te zitten, wat alleen maar meer stijfheid creëert in de onderrug, ellebogen, benen en knieën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *