WAAROM biedt niemand de fibromyalgie IBL aan?

We vragen ons vaak af     : WAAROM begrijpt niemand de fibromyalgie?

Fibromyalgie staat bekend als een     “onzichtbare ziekte”    , symptomen zoals spierpijn, paresthesie, krampen, hoofdpijn, duizeligheid, geheugenverlies, mentale blokkades, angstgevoelens en anderen zien niemand of merken meer dan de zieken, het is dat patiënten met     fibromyalgie     zie hypocrieten worden (die hun gezondheid obsessief ziek maken en zonder reden te geven).

Er wordt ook gedacht dat ze alleen de aandacht willen trekken en het centrum van alles willen zijn.

Hieraan moet worden toegevoegd dat het laboratorium normale resultaten oplevert en dat het medicijn de oorzaak van de ziekte nog niet heeft gevonden of begrepen, dus het lijkt erop dat alleen gezonde mensen aandacht willen omdat ze ook een goede fysieke uitstraling hebben.

Wanneer patiënten symptomen beginnen te herkennen, begrijpen ze het niet omdat ze zich slecht voelen als iedereen, inclusief artsen, er goed uitziet.

Ze twijfelen aan hun eigen percepties en dat de pijn en andere symptomen reëel zijn.

Artsen, familie en het milieu roepen deze twijfel op als ze tegen de patiënt zeggen: “Je kunt niet ziek zijn, je ziet er goed uit, alles zit in je hoofd.” Het maakt de patiënt nog erger door zijn werk, taken en normale leven niet te doen familie en de patiënt begint stress, angst en depressie te verhogen. Ze beginnen de pijn en het ongemak te verbergen door zich elke dag erger te maken.

Je bereikt een toestand van absolute machteloosheid wanneer je niet langer fysiek of mentaal kunt zijn, wanneer pijn niet effectief is en ook leidt tot misverstanden en wantrouwen jegens anderen, werkcollega’s, vrienden, artsen en zelfs familie.

Als je last hebt van fibromyalgie, heb je soms twijfels over jezelf en de mensen die je vertrouwde toen je hen vertelde wat je toestand was, je dacht dat je overdreven was.

Het is daarom erg belangrijk om de ziekte goed te kennen en goed geïnformeerd te zijn over hoe adequaat te reageren wanneer iemand ons niet gelooft zonder ons te bemoeien of boos te worden (waardoor we de crisis zien en terugvallen) is nuttig voor het opslaan van onze “discoursen” en vragen, vragen en advies die ons allemaal stevig en veilig zullen antwoorden, zodat ze weten dat we niet leven en leven, ook al worden ze daar niet gezien.

We lijden niet alleen aan fysieke pijn en vele andere symptomen, maar we moeten anderen er voortdurend van overtuigen dat wat we lijden reëel is.

Het is ook erg belangrijk om een ​​goede diagnose en een juiste behandeling te hebben. Zoek betrouwbare informatie uit betrouwbare bronnen en onthoud dat er geen wonderbaarlijke genezingen zijn.

Indien nuttig, deel om anderen te helpen 🙂

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *