6 stadier av fibromyalgi, jeg er i den tredje. Trinn 6 er sjokkerende

Nivå 1 

Du har opplevd smerte og tretthet som noensinne, han vet ikke hva som skjer, men det gjør vondt og er trøtt. Det kan holde en jobb, kan du gjøre det gjennom dagen, men du vet at noe er galt … det er noe som starter etterforskningen.

Trinn 2 

De har mye smerte, noen ganger tar et antiinflammatorisk legemiddel eller en annen. De gir ikke mye lettelse og akseptert det faktum at dette er noe som vil ta litt tid. Det føles mye smerte og har blitt utmattet nesten hver dag, men mest av alt, for å fortsette og å holde en jobb, kan du fortsatt gå til arrangementer, tilbringe tid med venner og familie, og ha det bra her og da.

Trinn 3 

Du er alltid i smerte som alltid er trøtt, du lurer på om du fortsatt kan komme tilbake til normal. Tenk på – du kan ikke jobbe fordi de har fått mer energi enn du kommer fra jobben, og alt du kan gjøre er hvile. Du må avvise invitasjoner, har ingen energi igjen og må komme tilbake til hvile i morgen. På dette stadiet begynner du å føle deg mer alene og flere og flere begynner å tro at du er stønn. Dette stadiet kan ta lang tid – år.

Trinn 4

Du har smerte hele tiden, de gode dagene er få. De kaller arbeid syke for å vite hva som er tilfelle. Du er i seng mesteparten av dagen. Hvis du har en god dag nyte det, og så mye som mulig for å gjøre alle de tingene som har forlatt de siste ukene for å plugge i dag at i morgen vite lønn. Hans utbrudd av flere dager. På dette tidspunktet venner uten planer, vet de allerede unnskyldninger, og de vil nesten ikke sikkert kunne nå hotellet. Familien din begynner å tenke at fibromyalgi brukes som en unnskyldning for ikke å gjøre ting for 1-3 trinn for å gjøre mye av det som er gjort nå. De tror de bruker sykdommen som en unnskyldning, de føler seg alene, isolerte, engstelige, følelsesmessige, trist. Dette nivået kan vare i mange år.

Trinn 5

Hva er jobben din, allerede avvist eller igjen, du har spørsmål om permanent funksjonshemning og hvor lang tid det tar å få det. De har hørt horrorhistorier om folk som har avvist og gjort prosessen i årevis. Du møter problemer om rundene. Kanskje du har noen til å lede deg rundt. De tilbringer mye av dagen i sengen, men oddsene på en dag øker til og med. De er smerte, mye smerte, gråter mye, det føles som en fange i sin egen kropp. Godt forklart til vennene sine, som alltid føles godt å bli invitert, selv om du ikke går. Det ble funnet at de eneste som kan forholde seg i en lignende situasjon.

Trinn 6 (siste fase) 

Du kan eller ikke venter på uførepensjonen. Du kan ikke holde en jobb. Fibromyalgi er nå hennes livsstil, de fleste av vennene bor med seg selv – fibromyalgi, alt du gjør, brukte sin dyrebare energi, enkle daglige oppgaver i tidlige stadier, toalett, hårvask, dusj, kjole, sko slips, ta alt du kan gi. Han er irritert av håret eller klærne som berører huden din, du vil ikke ha energi eller lyst til å “møte” før du går, ingen energi for å holde et rent hus. Med alle medisiner du prøver eller de er bivirkninger og konstant smerte.
Du er et menneske og likevel nyte bestemte ting, for eksempel fjernsyn. De prøver å holde seg oppdatert med nye utviklinger relatert til fibromyalgi, i håp om at de vil finne en kur nærmere. De fleste av hans gamle venner er ikke der lenger, hva de må gjøre. Du trenger mye fred. Det er lett å føle seg overveldet på dette punktet fordi ting hoper seg opp rundt dem: regninger, ark, tallerkener. Faktisk, hver dag litt, og skyver slik at du ikke føler at du mistet dagen i sengen, føler seg skyldig som ikke trekker sin egen vekt i huset. Dine barn, ektefelle eller familiemedlem til å gjøre ting mer enn noen gang før. De prøver å gjøre det på en fin måte, men det føles fortsatt som en byrde, kan ikke huske noe, Du kan ikke huske navn eller datoer og mistet tankegangen i midten av setningen. Det er også kjent om fibromyalgi på dette tidspunktet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *