6 stadier af fibromyalgi, jeg er i den tredje. Trin 6 er chokerende

Niveau 1 

Du har oplevet smerte og træthed som altid, han ved ikke, hvad der foregår, men det gør ondt og er træt. Det kan holde et job, du kan gøre det igennem dagen, men du ved at noget er forkert … det er noget, der starter undersøgelsen.

Trin 2 

De har en masse smerter, nogle gange tager et antiinflammatorisk stof eller en anden. De giver ikke meget lindring og accepterer det faktum, at dette er noget, der vil tage noget tid. Det føles meget smerte og er udmattet næsten hver dag, men mest af alt, for at fortsætte og holde et job, kan du stadig gå til arrangementer, tilbringe tid sammen med venner og familie og have en god tid her og der.

Trin 3 

Du er altid i smerte, som altid er træt, du spekulerer på, om du stadig kan komme tilbage til normal. Overvej – du er ikke i stand til at arbejde, fordi de har fået mere energi end du kommer fra arbejde, og alt du kan gøre er hvile. Du skal afvise invitationer, har ingen energi tilbage og skal vende tilbage til hvile i morgen. På dette stadium begynder du at føle dig mere alene og flere og flere mennesker begynder at tro, du er stønnet. Dette stadium kan tage lang tid – år.

Trin 4

Du har smerter hele tiden, de gode dage er få. De kalder arbejde sygt for at vide, hvad der ellers er tilfældet. Du er i seng mesteparten af ​​dagen. Hvis du har en god dag, nyder du det, og så meget som muligt at gøre alle de ting, der har forladt i de sidste par uger til ting i dag at vide, at i morgen betaler. Hans udbrud af flere dage. På dette tidspunkt venner uden planer, de allerede kender deres undskyldninger og næsten helt sikkert ikke vil kunne nå hotellet. Din familie begynder at tro, at fibromyalgi bruges som en undskyldning for ikke at gøre ting for 1-3 trin for at gøre meget af hvad der gøres nu. De tror, ​​at de bruger deres sygdom som en undskyldning, de føler sig alene, isolerede, ængstelige, følelsesmæssige, trist. Dette niveau kan vare i årevis.

Trin 5

Hvad er dit job, allerede afvist eller tilbage, du har spørgsmål om permanent handicap og hvor lang tid det tager at få det. De har hørt rædselshistorier om mennesker, der har afvist og været i gang med processen i årevis. Du møder problemer om runderne. Måske har du nogen til at guide dig rundt. De bruger meget af dagen i sengen, men oddsene på en dag lejlighedsvis øges. De er smerte, meget smerte, græder meget, det føles som en fange i sin egen krop. Godt forklaret til hans venner, som altid føler sig god til at blive inviteret, selvom du ikke går. Det blev fundet, at de eneste mennesker, der kan forholde sig i en lignende situation.

Trin 6 (sidste fase) 

Du kan eller ikke venter på invalidepension. Du kan ikke holde et job. Fibromyalgi er nu hendes livsstil, de fleste af hendes venner lever med sig selv – fibromyalgi, alt hvad du gør, brugte sin dyrebare energi, enkle daglige opgaver i de tidlige stadier, toiletter, hårvask, brusebad, kjole, sko binde, tag alt du kan give. Han er irriteret af det hår eller tøj, der berører din hud, du vil ikke have energi eller lyst til at “stå” før du går uden energi for at holde et rent hus. Med alle de medicin du forsøger eller er de bivirkninger og konstant smerte.
Du er et menneske og nyder stadig visse ting, såsom fjernsyn. De forsøger at holde sig ajour med nye udviklinger relateret til fibromyalgi, i håbet om at de vil finde en kur tættere. De fleste af hans gamle venner er ikke der længere, hvad de skal gøre. Du har brug for en masse fred. Det er nemt at føle sig overvældet på dette tidspunkt, fordi ting hoper sig op omkring dem: regninger, ark, tallerkener. Faktisk, hver dag lidt, der skubber, så du ikke føler at du mistede din dag i sin seng, føler han sig skyldig, som ikke trækker sin egen vægt i huset. Dine børn, ægtefælle eller familiemedlem til at gøre ting mere end nogensinde før. De forsøger at gøre det på en god måde, men det føles stadig som en byrde, kan ikke huske noget, Du kan ikke huske navne eller datoer og mistede tankegangen midt i sætningen. Det er også kendt om fibromyalgi på dette tidspunkt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *