6 stadia van fibromyalgie, ik ben in de derde. Stap 6 is schokkend

Niveau 1 

Je hebt als altijd pijn en vermoeidheid ervaren, hij weet niet wat er aan de hand is, maar het doet pijn en is moe. Het kan een baan houden, je kunt het de hele dag doen, maar je weet dat er iets mis is … het is iets dat het onderzoek begint.

Stap 2 

Ze hebben veel pijn, soms nemen ze een ontstekingsremmend medicijn of een ander. Ze geven niet veel opluchting en accepteren het feit dat dit iets is dat enige tijd in beslag zal nemen. Het voelt veel pijn en is bijna elke dag uitgeput, maar vooral om door te gaan en een baan te houden, kun je nog steeds naar evenementen gaan, tijd doorbrengen met vrienden en familie, en hier en daar een leuke tijd hebben.

Stap 3 

Je hebt altijd pijn die altijd moe is, je vraagt ​​je af of je nog steeds in staat bent om weer normaal te worden. Overweeg – je kunt niet werken omdat ze meer energie hebben gehad dan je van werk krijgt en je kunt alleen maar rusten. Je moet uitnodigingen afwijzen, geen energie over hebben en morgen weer rusten. In dit stadium begin je je meer alleen te voelen en meer en meer mensen beginnen te denken dat je kreunt. Deze fase kan lang duren – jaren.

Stap 4

Je hebt de hele tijd pijn, de goede dagen zijn er weinig. Ze noemen werk ziek om te weten wat er nog meer is. Je ligt het grootste deel van de dag in bed. Als je een goede dag hebt, geniet je ervan en doe je zoveel mogelijk alles wat er de laatste paar weken is overgebleven om dingen in de dag te doen om dat morgen te weten, betaal. Zijn uitbraken van enkele dagen. Op dit moment zijn vrienden zonder plannen al verontschuldigingen bekend en zullen het hotel vrijwel zeker niet kunnen bereiken. Je familie begint te denken dat fibromyalgie wordt gebruikt als een excuus om geen dingen te doen voor 1-3 stappen om veel te doen wat nu wordt gedaan. Ze denken dat ze hun ziekte als een excuus gebruiken, ze voelen zich alleen, geïsoleerd, angstig, emotioneel, triest. Dit niveau kan jaren duren.

Stap 5

Wat is je werk, al ontslagen of weggegaan, je hebt vragen over blijvende invaliditeit en hoe lang het duurt om het te krijgen. Ze hebben horrorverhalen gehoord over mensen die jarenlang het proces hebben afgewezen en hebben gedaan. Je ontmoet problemen over de rondes. Misschien heb je iemand om je rond te leiden. Ze brengen het grootste deel van de dag in bed door, maar de kans op een dag neemt af en toe toe. Het zijn pijn, veel pijn, veel huilen, het voelt als een gevangene in zijn eigen lichaam. Goed uitgelegd aan zijn vrienden, die zich altijd goed voelen om uitgenodigd te worden, zelfs als je niet gaat. Het bleek dat de enige mensen die zich in een vergelijkbare situatie kunnen verhouden.

Stap 6 (de laatste fase) 

U kunt wel of niet op het arbeidsongeschiktheidspensioen wachten. Je kunt geen baan houden. Fibromyalgie is nu haar manier van leven, de meeste van haar vrienden leven met zichzelf – fibromyalgie, alles wat je doet, besteedde zijn kostbare energie, eenvoudige dagelijkse taken in de vroege stadia verleend, toiletbezoek, haar wassen, douche, kleding, schoenen stropdas, neem alles wat je kunt geven. Hij is geïrriteerd door het haar of de kleding die je huid raakt, je zult niet de energie of het verlangen hebben om ‘onder ogen te zien’ voordat je weggaat, geen energie om een ​​schoon huis te houden. Met alle medicijnen die u probeert of het zijn de bijwerkingen en constante pijn.
Je bent een mens en geniet nog steeds van bepaalde dingen, zoals televisie. Ze proberen op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot fibromyalgie, in de hoop dat ze een remedie dichterbij zullen vinden. De meeste van zijn oude vrienden zijn er niet meer, wat ze moeten doen. Je hebt veel vrede nodig. Het is gemakkelijk om je overweldigd te voelen op dit punt, omdat de dingen zich om hen heen verzamelen: biljetten, lakens, borden. Sterker nog, elke dag een beetje, duwend zodat je niet het gevoel hebt dat je je dag in zijn bed bent kwijtgeraakt, voelt hij zich schuldig dat zijn eigen gewicht niet in huis haalt. Uw kinderen, partner of familielid doen dingen meer dan ooit tevoren. Ze proberen het op een leuke manier te doen, maar het voelt nog steeds als een last, kan niets onthouden, Je kunt namen of datums niet meer herinneren en verloor de gedachtestroom midden in de zin. Het is ook bekend over fibromyalgie op dit moment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *