WAAROM bied niemand die fibromyalgie ILL aan nie?

Ons wonder dikwels   : WAAROM verstaan ​​niemand die fibromyalgie nie?

Fibromialgie is bekend as ‘n   “onsigbare siekte”  , simptome soos spierpyn, paresthesie, krampe, hoofpyn, duiseligheid, geheueverlies, geestelike blokkasies, angs en ander nie sien of merk hulle niemand meer as die siekes, is het dit dat pasiënte met   fibromialgie   beskou word as hypochonders (wat gee om hul gesondheid obsessief sieklik en sonder vermelding van redes).

fibromialgie / chroniese pyn

 

Daar word ook gedink dat hulle net maar die aandag wil trek en die sentrum van alles wil wees.

Hieraan moet bygevoeg word dat die laboratorium normale resultate oplewer en dat die dwelm die oorsaak van die siekte nog nie gevind het nie of verstaan, dus dit blyk dat slegs gesonde mense die aandag wil trek omdat hulle ook geniet van ‘n goeie voorkoms fisies.

Wanneer pasiënte simptome begin herken, verstaan ​​hulle dit nie omdat hulle sleg voel wanneer almal, insluitend dokters, en hulle lyk so goed.

Hulle betwyfel hul eie persepsies en dat die pyn en ander simptome werklik is.

Dokters, familie en die omgewing stel hierdie twyfel op as hulle aan die pasiënt sê: “Jy kan nie siek wees nie, jy lyk baie goed, alles is in jou kop.” Dit maak die pasiënt erger deur nie hul werk, take en lewende normale gesin voort te sit nie en die pasiënt begin stres, angs en depressie in te samel. Hulle begin die pyn en ongemak verberg deur hulself daagliks erger te maak.

Jy bereik ‘n toestand van absolute magteloosheid wanneer jy nie meer fisies of geestelik kan wees nie, wanneer die pyn ondoenbaar is en ook met misverstande en wantroue lei teenoor ander, werk kollegas, vriende, dokters en selfs familie.

As u aan fibromialgie ly, het u soms getwyfel oor jouself en die mense wat u vertrou het wanneer u hulle vertel wat u toestand is, u het gedink jy was oordrewe.

Dit is dus baie belangrik om die siekte goed te leer ken en goed ingelig te wees oor hoe om voldoende te reageer wanneer iemand ons nie glo nie, sonder om in die gesprek te gaan of ontsteld te raak (dit veroorsaak dat ons die krisis sien en terugval) is nuttig om ons “diskoers” en vrae, vrae en advies te stoor wat ons almal stewig en veilig sal beantwoord, sodat hulle weet dat ons nie ‘n werklikheid lê en lewe nie, alhoewel dit nie daar gesien word nie.

Ons ly nie net aan fisiese pyn en baie ander simptome nie, maar ons moet ook voortdurend ander oortuig dat dit wat ons ly, werklik is.

Dit is ook baie belangrik om ‘n goeie diagnose en behoorlike behandeling te hê. Soek betroubare inligting uit betroubare bronne en onthou dat daar geen wonderbaarlike genesings is nie.

As dit nuttig was, deel om ander te help 🙂

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *