HVORFOR STILER NEGE FIBROMYALGIA SICK?

Vi spør oss ofte  : HVORFOR STILER NEGE FIBROMYALGIA SICK?

Fibromyalgi er kjent som en  “usynlig sykdom” , symptomer som muskelsmerter, parestesi, kramper, hodepine, svimmelhet, hukommelsestap, mentale blokkeringer, angst og andre ikke ser eller legger merke til dem ingen foruten de syke, er det dette at pasienter med  fibromyalgi  anses som hypokondere (som bryr seg om deres helse besatt sykelig og uten grunner).

fibromyalgi / kronisk smerte

 

Det er også antatt at de bare har til hensikt å trekke oppmerksomhet og være sentrum for alt.

Det må legges til at laboratorieundersøkelsene gir normale resultater, og at legemidlet ikke har funnet årsaken til sykdommen eller forstår det, så det ser ut til at det bare er sunne mennesker som bare vil få oppmerksomhet fordi de også trives godt ut fysisk.

Når pasienter begynner å legge merke til symptomer, forstår de ikke fordi de føler seg dårlige hvis alle som inkluderer leger og seg selv ser så bra ut.

De kommer til å tvile på sine egne oppfatninger og at smerten og andre symptomer er ekte.

Leger, slektninger og miljø gir disse tvilene når de sier til pasienten: “Du kan ikke være syk, du ser veldig bra ut, alt er i hodet ditt” Dette gjør pasienten føler seg enda verre ved ikke å kunne fortsette med sitt arbeid, oppgaver og liv normal familie og pasienten begynner å samle stress, angst og depresjon. De begynner å skjule smerte og ubehag ved å låse seg i verre dag for dag.

Du kommer til en tilstand av absolutt impotens når du ikke lenger fysisk eller mentalt, når smerten er uutsigelig og også lever med misforståelse og mistillid til andre, arbeidskollegaer, venner, leger og til og med familie.

Hvis du lider av fibromyalgi, har du sikkert tvilget på et tidspunkt om deg selv og at folk du stolte på når du forteller dem hva tilstanden din har trodd du var overdriver.

Derfor er det svært viktig å kjenne sykdommen godt og være godt informert om å svare riktig når noen ikke tror på oss uten å diskutere eller endre (dette fører til kriser og tilbakefall). Det er praktisk å ha husket vår “tale” og spørsmål, tvil og råd som vi vil øke for å kunne svare alle med fasthet og sikkerhet slik at de vet at vi ikke lyver og lever en realitet som selv om den ikke eksisterer.

Vi får ikke bare fysisk smerte og mange andre symptomer, vi må også kontinuerlig overbevise andre om at det vi lider er ekte.

Det er også veldig viktig å ha en god diagnose og riktig behandling. Se etter pålitelig informasjon fra pålitelige kilder og husk, det er ingen mirakelkurer.

Hvis det har vært nyttig, del for å hjelpe andre 🙂

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *