HVORFOR FORSTÅER NEGEN FIBROMYALGIEN SICK?

Vi spørger os ofte  : Hvorfor oplever ingen ingen fibromyalgi syge?

Fibromyalgi er kendt som en  “usynlig sygdom” , symptomer såsom muskelsmerter, paræstesi, kramper, hovedpine, svimmelhed, hukommelsestab, mentale blokeringer, angst og andre kan ikke se eller mærke dem ingen ud over de syge, er det dette, at patienter med  fibromyalgi  betragtes som hypokondere (der bekymrer sig om deres helbred fantatiske sygelig og uden årsager).

fibromyalgi / kronisk smerte

 

Det menes også, at de kun har til hensigt at tegne opmærksomhed og være centrum for alt.

Det skal tilføjes, at laboratorieundersøgelser giver et normalt resultat, og at medicin har endnu ikke fundet årsagen til sygdommen eller forstået, ser det ud til, at det er raske mennesker, der blot ønsker opmærksomhed lige så godt nyde godt udseende fysisk.

Når patienter begynder at lægge mærke til symptomer, forstår de ikke, fordi de føler sig dårlige, hvis alle sammen med læger og sig selv ser så godt ud.

De kommer til at tvivle på deres egne opfattelser, og at smerten og andre symptomer er reelle.

Læger, familie og miljø rejser disse tvivl, når de siger til patienten: “Du kan ikke være syg, du ser godt ud, alt er i dit hoved” Dette gør patienten føler sig endnu værre ved ikke at kunne fortsætte med deres arbejde, opgaver og liv normal familie og patienten begynder at ophobes stress, angst og depression. De begynder at skjule smerten og ubehag ved at låse sig i værre dag for dag.

Du når en tilstand af absolut impotens, når du ikke længere fysisk eller mentalt, når smerten er uudholdelig og også lever med misforståelser og mistillid til andre, arbejder kolleger, venner, læger og endda familie.

Hvis du lider af fibromyalgi, har du sikkert tvivlet på et tidspunkt om dig selv, og at folk, du har tillid til, når du fortæller dem, hvad din tilstand er, har troet, at du overdrev.

Derfor er det meget vigtigt at kende sygdommen godt og være velinformeret til at svare ordentligt, når nogen ikke tror på os uden at diskutere eller ændre (det forårsager kriser og tilbagefald). Det er bekvemt at have husket vores “tale” og spørgsmål, tvivl og rådgivning, som vi vil rejse for at kunne besvare alle med fasthed og sikkerhed, så de ved, at vi ikke lyver og lever en realitet, at selv om det ikke eksisterer.

Vi lider ikke kun fysisk smerte og mange andre symptomer, men vi skal også hele tiden overbevise andre om, at det, vi lider, er ægte.

Det er også meget vigtigt at have en god diagnose og korrekt behandling. Kig efter pålidelige oplysninger fra pålidelige kilder og husk, der er ingen mirakelkure.

Hvis det har været nyttigt, del for at hjælpe andre 🙂

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *