ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙ Η ΑΣΘΕΝΗ ΤΗΣ ΦΙΒΡΟΜΥΑΛΓΙΑΣ;

Συχνά αναρωτιόμαστε  : ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΛΗΘΕΙ Η ΑΣΘΕΝΗ ΤΗΣ ΦΙΜΒΟΜΥΑΛΓΙΑΣ;

Η ινομυαλγία είναι γνωστή ως  «αόρατη ασθένεια» , συμπτώματα όπως πόνος στους μυς, παραισθησία, κράμπες, πονοκέφαλος, ζάλη, απώλεια μνήμης, διανοητική μπλοκ, το άγχος και άλλοι δεν βλέπουν ή να παρατηρήσετε τους κανείς εκτός από τον άρρωστο, είναι αυτό ότι οι ασθενείς με  ινομυαλγία  θεωρούνται hypochondriacs (ποιος νοιάζεται για την υγεία τους μανιωδώς ασθενικά και χωρίς λόγους).

ινομυαλγία / χρόνιο πόνο

 

Πιστεύεται επίσης ότι μόνο σκοπεύουν να προσελκύσουν την προσοχή και να είναι το κέντρο όλων.

Πρέπει να προστεθεί ότι οι εργαστηριακές μελέτες δίνουν φυσιολογικά αποτελέσματα και ότι το φάρμακο δεν έχει ακόμη βρει την αιτία της ασθένειας ή την κατανοεί, οπότε φαίνεται ότι μόνο υγιείς άνθρωποι θέλουν απλώς να τραβήξουν την προσοχή επειδή έχουν επίσης καλή εμφάνιση φυσική

Όταν οι ασθενείς αρχίζουν να παρατηρούν συμπτώματα που δεν καταλαβαίνουν επειδή αισθάνονται άσχημα εάν όλοι μαζί οι γιατροί και οι ίδιοι φαίνονται τόσο καλά.

Έρχονται να αμφισβητήσουν τις δικές τους αντιλήψεις και ότι ο πόνος και τα άλλα συμπτώματα είναι πραγματικά.

Οι γιατροί, την οικογένεια και το περιβάλλον που εγείρουν αυτές τις αμφιβολίες, όταν ο ασθενής λέει ότι «δεν μπορεί να είναι άρρωστο, θα δούμε μεγάλη, όλα στο κεφάλι σου» Αυτό κάνει ο ασθενής αισθάνεται χειρότερα σε θέση να συνεχίσει το έργο, τα καθήκοντα και τη ζωή τους η συνηθισμένη οικογένεια και ο ασθενής αρχίζει να συσσωρεύει άγχος, άγχος και κατάθλιψη. Αρχίζουν να συγκαλύψουν τον πόνο και την ταλαιπωρία κλείδωμα ίδιοι στον εαυτό χειρότερη μέρα με τη μέρα.

Θα φτάσουν σε μια κατάσταση απόλυτης αδυναμίας, όταν δεν μπορείτε πλέον σωματικά ή ψυχικά, όταν ο πόνος είναι αφόρητος και ζει επίσης με την έλλειψη κατανόησης και την δυσπιστία των άλλων, τους συναδέλφους, τους φίλους, τους γιατρούς, ακόμη και την οικογένεια.

Εάν πάσχετε από ινομυαλγία σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα έχετε και τους ανθρώπους που εμπιστεύονται σε λέγοντάς τους αμφέβαλε για αυτό το κράτος σας να σκεφτεί ότι exagerabas.

Έτσι είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε την ασθένεια καλά και να είναι καλά ενημερωμένοι για να είναι σε θέση να ανταποκριθεί κατάλληλα, όταν κάποιος δεν μας πιστεύετε, χωρίς να υπεισέρχεται σε συζητήσεις ή να αναστατώνεται (αυτό μας κρίση και υποτροπής προκαλεί) είναι βολικό να έχουν απομνημονεύσει «λόγο» μας και τις ερωτήσεις, ερωτήσεις και συμβουλές που θα έρθει να απαντήσει σε όλα τα σταθερά και με ασφάλεια έτσι ώστε να γνωρίζουν ότι δεν είναι ψέματα και ζουν μια πραγματικότητα ότι αν και δεν έχει δει εκεί.

Δεν υποφέρουμε μόνο σωματικό πόνο και πολλά άλλα συμπτώματα, πρέπει επίσης να πείσουμε τους άλλους ότι αυτό που υποφέρουμε είναι πραγματικό.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να έχουμε καλή διάγνωση και σωστή θεραπεία. Ψάξτε για αξιόπιστες πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές και θυμηθείτε, δεν υπάρχουν θεραπείες θαύματος.

Αν ήταν χρήσιμο, μοιραστείτε για να βοηθήσετε άλλους 🙂

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *