Neurontin og Lyrica NEW BRAIN SYNC for Death Calcium: Study on SHOCK

Disse lægemidler genopbygger en hjernefald synes at betyde, at der er en grund til at fratage hans persons evner – et chokerende studie af disse stoffer, hovedsageligt fra muligheden for hjernens plasticitet, viser det for at forhindre ny neuropatisk hjerne1-syntese. Begge stoffer efter hjerneskade i 2009 vises i sådanne shows, men alle disse oplysninger synes at offentlige medier spredes meget løst – sandsynligvis fordi virksomhedens annonceringsindkomst de ikke ønsker at tage risici.

Beslægtet visuelt
Patienter er imidlertid ikke de eneste, der ikke får disse oplysninger, fordi læger ikke forstår det. Jeg siger det, fordi Facebook-gruppen for det første udvikler sig meget hurtigt “Neurontin (Gabapentin) og Lyrica (Pregabalin) ulovligt” for disse to stoffer. Siden foråret har min brorbror, som arbejdede i nogle ting i baghaven, trukket muskler bag ham. Jeg var chokeret over at finde ud af at han gik til lægen, og lægen gav ham en recept til Neurontin!
Da jeg spurgte om han havde et anfald, sagde han, at han havde brug for epilepsi, “Hvad?”
Jeg foreskriver FDA milliarder for virksomheden, og at noget andet er anti-epileptiske lægemidler, blev Neurontin tvunget til at forklare, hvem der modtog i alt to store sanktioner. Som at trække muskler i ryggen – noget der ikke er anerkendt til dato – og i 2010, eller endog opmuntrende læger til at ordinere stoffer uden for etiketten, ja, udfordring, dømte Rico dig selv! Senere i denne undersøgelse har stoffet besluttet at tage medicin til hjernen, der viser skader, som jeg har skabt i denne undersøgelse.
På trods af al artiklen, vi har underskrevet, hvis du ønsker at tage en læge til at træne ham, skal du finde den artikel, du skal følge for at finde en heltids link: https://www.wellnessresources.co I / news / Neurontin and -Lyrica-for-en-og sætninger død-ny-hjerne-synapser # ref1

Nu er mit spørgsmål: hvorfor FDA ikke var kommet tilbage til lægemiddelmarkedet i lyset af denne undersøgelse? Siden dette har undersøgt dette spørgsmål, har jeg overbevist det værste, de havde taget ud af markedet på grund af skaden på Redux og Fen-fen rødt kostpille, selv … og hjerte- og lungeskader i verden på grund af medierne, der ses i produktionen af ​​hjerneskade. Dette var relateret til FDA og hjerneskader, som en producent måtte bevise at være sikker. De er dr. NIH. Una McCann har offentliggjort en undersøgelse, der viser den mest forfærdelige hjerneskade før. Disse stoffer blev kun fjernet efter nogle få dage.

Neurontin og Lyrica dødsstraf for ny prædiken

Neurontin er en ny og mere kraftfuld udgave, Lyrica er meget brugt til signal indikationer er tydelige fare for offentligheden. Disse effektive lægemidler er blevet godkendt til brug, selvom FDA ikke har nogen idé om, hvad de gør i hjernen. En chok foreslår en ny undersøgelse, der hovedsagelig forhindrer dannelsen af ​​nye synapser cérébrales1, reducerer sandsynligheden for genoplivning af hjertet, hvilket betyder, at disse lægemidler fører til en samlet nedgang hurtigere end ethvert materiale, som menneskeheden kender.

 

Problemet med disse lægemidler kombineres med ulovlige markedsbeskrivelser. Neurontin-lægemiddel Warner-Lambert (første alvorlige straffe straffede 430 millioner dolar produkter massivt og ulovlig reklamemærkning blev godkendt af FDA for epilepsi i 1994). Lægemidlet ejes nu af Pfizer. Pfizer har også Lyrica, en super kraftig version af Neurontin. Det er en FDA godkendt til forskellige typer smerter og muskelkramper. Lyrica er en af ​​fire lægemidler, der sælges af et datterselskab af Pfizer, der er 2,3 milliarder dollars i bosættelser mod ulovligt Pfizer.

Markedsføringen af ​​disse lægemidler fortsætter med at generere milliarder dollars i omsætningen fra salg på trods af at de er stærkt enige. Læger bruger dem til alle slags neurologiske problemer, fordi de undertrykker symptomer og er effektive. En sådan anvendelse kan imidlertid ikke længere være berettiget, fordi stoffets virkelige mekanisme i sidste ende forstås og skaber et signifikant langsigtet fald i neurologisk sundhed.

Forskere i ovenstående undersøgelse forsøger at undervurdere de alvorlige egenskaber ved stoffer ved at sige, at “voksne neuroner ikke skaber mange nye synapser.” Det er bare ikke sandt. Den nye videnskab viser, at hjernens helbred i aldring skyldes dannelsen af ​​nye synapser. Selv disse forskere har været i stand til at spørge den omfattende anvendelse af disse stoffer under graviditeten. Hvordan genererer fostret et nyt neuron, når moderen får medicin, der forhindrer hende?

Disse er forhold, som FDA bør have overalt. , herunder anvendelse af andre indikationer end bipolar lidelse og migræne, mens FDA overvejer et selvmordsrespons til Lyrica. FDA kan oversætte din tommelfinger over de næste par årtier af hjerneskade. Pas på forbrugerne.

opflettirita
^ Neurontin og Lyrica, Cellalder Eroglu Nicola J. Allen, Michael W. Susman Nancy A. O’Rourke, Park Chan Young Engin Ozkan Chandra NY Chakraborty Sara B. Mulinyaw, der er helt giftige synapser, ny helikopter Douglas S. Annis Andrew D . Huberman, Eric M. Green, Jack Lawler, Ricardo Dolmetsch, K. Christopher Garcia, Stephen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *