Neurontin og Lyrica NEW BRAIN SYNC for Death Calcium: Study on SHOCK

Disse stoffene gjenoppbygger hjerneduksjon synes å bety at det er grunn til å frata personens evner – en sjokkerende studie av disse stoffene, hovedsakelig fra muligheten for hjernens plastisitet, viser det for å forhindre ny nevropatisk hjerne1-syntese. Begge legemidlene etter hjerneskade i 2009 vises i slike viser, men all denne informasjonen ser ut til at offentlige medier spre seg veldig løst – sannsynligvis fordi selskapets reklameinntekter de ikke vil ta risiko.

Relatert visuelt
Pasienter er imidlertid ikke de eneste som ikke får denne informasjonen, fordi leger ikke forstår det. Jeg sier det fordi Facebook-gruppen utvikler seg veldig raskt “Neurontin (Gabapentin) og Lyrica (Pregabalin) ulovlig” for disse to stoffene. Siden våren, brorbroren min, som jobbet i noen ting i bakgården, trakk muskler bak ham. Jeg var sjokkert over å finne at han dro til legen og legen ga ham et resept for Neurontin!
Da jeg spurte om han hadde et anfall, sa han at han trengte epilepsi, “Hva?”
Jeg foreskriver FDA milliarder for selskapet, og at noe annet er anti-epileptiske stoffer, ble Neurontin tvunget til å forklare hvem som mottok totalt to store straffer. Som å trekke muskel i ryggen – noe som ikke er gjenkjent til dags dato – og til og med 2010, eller til og med oppfordrer leger til å foreskrive stoffer utenfor etiketten, ja, utpressing, dømte Rico deg selv! Senere i denne studien har stoffet besluttet å ta medisin for hjernen som viser skade som jeg har opprettet i denne studien.
Til tross for all artikkelen vi har signert, hvis du vil ta en lege for å trene ham, må artikkelen du følger for å finne en heltidslink: https://www.wellnessresources.co Jeg / nyheter / Neurontin og -Lyrica-for-en-og setninger død-ny-hjerne-synapser # ref1

Nå er spørsmålet: hvorfor FDA ikke hadde kommet tilbake til narkotikamarkedet i lys av denne studien? Siden før denne studien dette spørsmålet, er jeg overbevist om at det verste de hadde trukket tilbake fra markedet på grunn av skader på hjernen slankepiller Redux og Fen-Fen, selv … og hjerte- og lungeskade i verden av media sett i produksjon av hjerneskade. Dette ble assosiert med FDA og hjernen produsenten måtte bevise sin sikkerhet. De er Dr. NIH. Una McCann har gitt ut en studie som viser forferdelig hjerneskade før. Disse stoffene ble fjernet bare etter noen dager.

Neurontin og Lyrica dødsstraff for ny preken

Neurontin er en ny og kraftigere versjon, Lyrica er mye brukt for signal indikasjoner er åpenbar fare for allmennheten. Denne effektive medikamenter er godkjent for bruk, selv om FDA har ingen anelse om hva de gjør i hjernen. En sjokk foreslår en ny undersøkelse, som i hovedsak hindrer dannelse av nye synapser cérébrales1, reduserer sannsynligheten for gjenoppliving av hjerte, noe som betyr at disse stoffene føre til en generell reduksjon hurtigere enn hvilket som helst materiale som kjenner menneskeheten.

 

Problemet med disse stoffene er kombinert med ulovlige markedsbeskrivelser. Neurontin-stoffet Warner-Lambert (første alvorlige straffeforfølgelsen var 430 millioner dolarprodukter massivt og ulovlig reklamemerking ble godkjent av FDA for epilepsi i 1994). Legemidlet er nå eid av Pfizer. Pfizer har også Lyrica, en super kraftig versjon av Neurontin. Det er en FDA godkjent for ulike typer smerter og muskelkramper. Lyrica er en av fire medisiner solgt av Pfizers datterselskap, som er 2,3 milliarder dollar i oppgjør mot ulovlig Pfizer.

Markedsføringen av disse stoffene, til tross for å være tungt enige, fortsetter å generere milliarder dollar i salget fra salg. Legene bruker dem til alle slags nevrologiske problemer, fordi de undertrykker symptomer og er effektive. Imidlertid kan slik bruk ikke lenger være berettiget fordi den faktiske mekanismen til stoffet i siste instans er forstått og skaper en betydelig langsiktig reduksjon i nevrologisk helse.

Forskere i den ovennevnte studien prøver å undervurdere de alvorlige egenskapene til narkotika ved å si at “voksne neuroner ikke skaper mange nye synapser.” Det er bare ikke sant. Den nye vitenskapen viser at helsen til hjernen i aldring skyldes dannelsen av nye synapser. Selv disse forskerne har vært i stand til å spørre om omfattende bruk av disse stoffene under graviditet. Hvordan genererer fosteret et nytt neuron når moren mottar narkotika som hindrer henne?

Dette er forhold som FDA bør ha overalt. , inkludert bruk av andre indikasjoner enn bipolar lidelse og migrene, mens FDA vurderer selvmordsrespons til Lyrica. FDA kan oversette tommelen over de neste tiårene av hjerneskade. Se opp for forbrukere.

oppflettirita
^ Neurontin og Lyrica, Cellalder Eroglu Nicola J. Allen, Michael W. Susman Nancy A. O’Rourke, Park Chan Young Engin Ozkan Chandra NY Chakraborty Sara B. Mulinyaw som er helt giftig synapses ny helvete Douglas S. Annis Andrew D . Huberman, Eric M. Green, Jack Lawler, Ricardo Dolmetsch, K. Christopher Garcia, Stephen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *