Neurontin en Lyrica NUWE BREIN SYNC vir Doodkalsium: Bestudeer op SHOCK

Hierdie middels herstel ‘n brein geval blyk te beteken dat daar ‘n rede om sy individuele vermoëns te ontneem – ‘n skokkende studie van hierdie stowwe, hoofsaaklik uit die moontlikheid van brein plastisiteit, toon dit aan nuwe neuropatiese hjerne1 sintese te voorkom. Beide stowwe uit breinskade in 2009 word in hierdie programme, maar almal van hierdie inligting verskyn op die openbare media versprei baie losweg – waarskynlik omdat die maatskappy se advertensie-inkomste wat hulle nie wil hê om risiko’s te neem.

Verwant visueel
Pasiënte is egter nie die enigstes wat hierdie inligting nie kry nie omdat dokters dit nie verstaan ​​nie. Ek sê dit omdat die Facebook-groep vir die eerste baie vinnig ontwikkelende “Neurontin (Gabapentine) en Lyrica (Pregabalin) onwettig” vir hierdie twee stowwe. Sedert die lente het my broer se broer, wat in die agterplaas gewerk het, spiere agter hom getrek. Ek was geskok om uit te vind hy het na die dokter gegaan en die dokter het hom ‘n voorskrif vir Neurontin gegee!
Toe ek gevra het of hy ‘n beslaglegging gehad het, het hy gesê hy het epilepsie nodig gehad, “Wat?”
Ek voorskryf die FDA miljard vir die maatskappy en dat iets anders anti-epileptiese middels is, was Neurontin gedwing om te verduidelik wie twee groot sanksies ontvang het. Soos om spiere in die rug te trek – iets wat tot dusver nie erken is nie – en in 2010, of selfs dokters aanmoedig om dwelms voor die etiket voor te skryf, ja, uitdaging, het Rico jou veroordeel! Later in hierdie studie het die dwelm besluit om medisyne aan die brein te neem wat skade toon wat ek in hierdie studie geskep het.
Ten spyte van al die artikel wat ons aangemeld het, as u ‘n dokter wil neem om hom op te lei, vind u die artikel wat u moet volg om ‘n voltydse skakel te vind: https://www.wellnessresources.co Ek / nuus / Neurontin en -Lyrica-vir-een en sinne van die dood-nuwe-brein # ref1

Nou is my vraag: waarom die FDA nie in die lig van hierdie studie teruggekeer het na die dwelmmark nie? Aangesien dit hierdie probleem ondersoek het, het ek die ergste oortuig dat hulle uit die mark geneem het weens die skade aan Redux en Fenrooi rooi dieet, selfs … en hart- en longbeserings weens die media wat in produksie gesien is. van breinskade. Dit het verband gehou met die FDA en breinbeserings wat ‘n vervaardiger moes bewys om veilig te wees. Hulle is dr. NIH. Una McCann het ‘n opname gepubliseer wat die verskriklike breinbesering voorheen laat sien. Hierdie middels is eers na ‘n paar dae verwyder.

Neurontin en Lyrica doodstraf vir nuwe preek

Neurontin is ‘n nuwe, meer kragtige weergawe, Lyrica word algemeen gebruik vir sein aanduidings is duidelik gevaar vir die publiek. Hierdie kragtige dwelms is goedgekeur vir gebruik, alhoewel die FDA het geen idee wat hulle doen in die brein. A skok dui op ‘n nuwe studie wat in wese verhoed dat die vorming van nuwe sinapse cérébrales1, verminder die waarskynlikheid van resussitasie van die hart, wat beteken dat hierdie dwelms lei tot ‘n algehele afname vinniger as enige materiaal bekend aan die mensdom.

 

Die probleem met hierdie middels word gekombineer met onwettige markbeskrywings. Neurontin dwelm Warner-Lambert (eerste ernstige kriminele oortreders 430000000 dolar produkte massiewe en onwettige advertensies etikettering deur die FDA goedgekeur vir epilepsie in 1994). Die medisyne word nou deur Pfizer besit. Pfizer het ook Lyrica, ‘n super kragtige weergawe van Neurontin. Dit is ‘n FDA goedgekeur vir verskillende tipes pyn en spierkrampe. Lyrica is een van vier dwelms verkoop word deur ‘n filiaal van Pfizer, wat 2,3 miljard dollar in nedersettings teen onwettige Pfizer.

Die bemarking van hierdie dwelms bly steeds miljarde dollars in inkomste uit verkope ondanks hul sterk ooreenkoms. Dokters gebruik hulle vir alle soorte neurologiese probleme omdat hulle simptome onderdruk en effektief is. So ‘n aansoek kan egter nie meer geregverdig word nie omdat die werklike meganisme van die stof uiteindelik verstaan ​​word en ‘n beduidende langtermyn-afname in neurologiese gesondheid skep.

Navorsers in bogenoemde studie poog om die ernstige eienskappe van dwelms te onderskat deur te sê dat “volwasse neurone nie baie nuwe sinapse skep nie.” Dit is net nie waar nie. Die nuwe wetenskap toon dat die brein se gesondheid in veroudering die gevolg is van die vorming van nuwe sinapse. Selfs hierdie navorsers kon die uitgebreide gebruik van hierdie middels tydens swangerskap vra. Hoe genereer die fetus ‘n nuwe neuron wanneer die moeder medisyne kry wat haar voorkom?

Dit is toestande wat die FDA oral moet hê. , insluitend die gebruik van ander aanduidings as bipolêre versteuring en migraine, terwyl die FDA ‘n selfmoordrespons op Lyrica oorweeg. Die FDA kan jou duim oor die volgende paar dekades van breinbesering vertaal. Pasop die verbruikers.

Opflettirita
^ Neurontin en Lyrica, Kelder Eroglu Nicola J. Allen, Michael W. Susman Nancy A. O’Rourke, Park Chan Young Geen Ozkan Chandra NY Chakraborty Sara B. Mulinyaw, daar is heeltemal giftige sinapser, nuwe helikopter Douglas S. Annis Andrew D. Huberman, Eric M. Green, Jack Lawler, Ricardo Dolmetsch, K. Christopher Garcia, Stephen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *