Има много информация за това какво е фибромиалгията, но как наистина се чувства фибро?

Как е тромбоцитопения?

Как е тромбоцитопения? Има въпрос, който можете да зададете по различни причини. Може би любовта е просто интелигентна и се опитваш да разбереш малко за това как е животът им сега. Или може би мислите, че може да искате сами и искате да знаете как да изглеждате. И може би просто искате да разберете как фибромиалгията е за много хора, които страдат от нея всеки ден.

как е тромбоцитопения?

Въпреки това, когато зададете въпроса “как е фибромиалгия”, бъдете готови да получите много различни отговори. Липсата на фибромиалгия е същата като болката, която причинява, не само физически.

Как е тромбоцитопения?

Отначало болката от миалгия е сериозна и продължителна. Но каква болка като хора с фибромиалгия има много различен ефект. По принцип болката се намира с 18 специфични точки на тялото. Те обикновено се намират близо до ставите от двете страни на тялото.

Често се чувства като болка в ставите, където екипът е нещо като скучна болка. Обикновено при тромбоцитопения тези точки са болезнени, когато ги притискате. Но освен болката в ставите, боли и мускулите. Това също обикновено се чувства като един вид скучна болка, тъй като мускулите са осезаеми. И понякога мускулите стават спазми несъзнателно.

Но болката в мускулите също може да бъде по-остра, сякаш някой натиска мускулен нож. В най-лошия случай на фибромиалгия, хората могат да почувстват, че мускулите са почти изтеглени от костите. Елиминирането може да бъде много болезнено заболяване, което прави лесно да се разбере защо живеенето с фибромиалгия е толкова трудно.

Какво е забавно за живота с тромбоза?

В допълнение към физическата болка, което прави трудно ходенето през стаята, фибромиалгията увеличава живота ви по други начини. Например, постоянна умора. Фибромиалгията затруднява съня, отчасти поради постоянната рана и отчасти защото причинява безсъние.

Това означава, че хората с фибромиалгия могат да станат години, без да почиват на добра нощ. Това затруднява справянето с всекидневния живот, защото те постоянно са емоционално уморени, за да изпълняват ключови задачи. И във връзка със загубата на умствена яснота, наречена “фибро-мъгла”, хората с фибромиалгия имат проблеми с краткотрайната памет.

По този начин хората с фибромиалгия не само имат постоянна болка, но е трудно за тях да се концентрират духовно. Това означава, че нещата, които ще работят, са трудни за хората с фибромиалгия. Елиминирането може да стане толкова лошо, че стане невъзможно да се правят нормални неща, като да се работи, защото е невъзможно да се измъкнем от леглото. И дори нещата, които разбирате, като ходене, стават невъзможни.

В този смисъл животът с фибромиалгия е много труден и емоционалната такса, която изисква, е още по-лоша.

Какво се чувства фантазия медицина?

Разбира се, най-лошото нещо за фибромиалгия не е болка за мнозина. Така държавата ги затваря от други части на света. Хората с тромбоцитопения често установяват, че хората около тях срещат трудности да се справят с тях, веднага щом тяхната фибромиалгия стане тежка.

Въпреки че преди да са живели и живи, тези, които имат тежка фибромиалгия в повечето дни, дори не могат да станат. Това затруднява хората около тях да продължат да ги изброяват в живота си. Или се уморяват от емоционална и физическа подкрепа за тях. И накрая, всички останали, но лоялни приятели и членове на семейството избягат. Така че фибромиалгията може да стане много самотна и изолираща. Това може да е най-трудната част от болестта, с която да живеете.

Така че, когато се чудите “как става това”, си струва да си припомним, че има емоционално задължение, което изисква болестта и физическото. И емоционалните такси са толкова сериозни, че хората с фибромиалгия извършват самоубийство по-често. Продължителната болка и самотата, както и усещането, че те никога не могат да доведат до нормален живот, кара много хора с фибромиалгия да вземат своя собствен живот.

Накратко, фибромиалгията смята, че е толкова лошо за хората, които се чувстват, че искат да се самоубият. За да го върнете в началото, когато питате “как е фибромиалгия”, отговорът е “ужасен”. Това е отслабващо заболяване, което причинява ужасна болка. Имайте предвид, когато имате хора, които имат това. Те се нуждаят от специална подкрепа и разбиране. И задаването на основен въпрос е чудесен начин да им дадете.

Но нека да знаем, как ви се отразява тромбоцитопенията?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *