Hvordan man tager sig af en person med fibromyalgi

Fibromyalgi er en sygdom, som gør ondt i en persons muskler og væv. Dette forårsager igen andre fysiske og mentale problemer i personen. Når et familiemedlem eller en elsket har fibromyalgi, er det svært for folk at forstå præcis, hvad der sker, fordi det ikke efterlader synlige spor af smerte. Det er vigtigt, at alle, der lever med nogen, der har denne sygdom, ved, hvordan man behandler det og hvordan man reagerer.

Instruktioner
1
Lyt til personen med fibromyalgi forklare, hvordan de føler. Da denne betingelse kan gøre det vanskeligt at gå eller endda komme ud af sengen; At vide, hvordan denne kærlige person rører dig, gør forståelsen lettere.

2
Spørg dem, hvad de kan gøre for dem, når fibromyalgi er værst. Denne tilstand bidrager til problemer som udmattelse, ubehagelig mave, depression, kronisk smerte og humørsvingninger. Det er muligt, at en person med fibromyalgi har brug for hjælp til madlavning, rengøring, gå på toilettet, køre et sted og tage sig af børn.

3
Han foreslår at hjælpe dem med at ændre deres kost og begynde at træne sammen. Folk med fibromyalgi bør undgå sukker, tunge fedtstoffer og koffein. Ved at shoppe i købmanden og planlægge måltider kan du hjælpe med at reducere din smerte uden at overbelaste den med andre opgaver. At tilbyde en tur er nyttig, fordi vægttab og kontinuerlig aktivitet hjælper med at reducere hyppigheden af ​​fibromyalgi.

4
Gå til lægen med dem og se eventuelle spørgsmål du har om plejen. Dette vil også hjælpe dig med at forstå, hvilke typer medicin du har brug for, og lægen kan rådgive dig om behandling af fibromyalgi episoder.

5
Køb et badekar og opmuntre dem til at fordybe sig i det, når fibromyalgi er generende. Varmen hjælper med at reducere nogle af ubehag forårsaget af din tilstand, og et badekar er en øjeblikkelig varmekilde tilgængelig hele året.

6
Forstå, at folk med fibromyalgi ikke virker i dårlig humør eller depression, fordi de vil have det. Kronisk smerte er svært at håndtere, og du kan downloade den med dig. Vis medfølelse, når du lider, er en måde at lindre enhver fjendtlighed eller depression, som kan evakueres for dig.
[IRP]

Tips og advarsler
Tal med en terapeut, hvis fibromyalgi påvirker dit ægteskab eller personlige forhold. Han kan anbefale de bedste virkemidler og hjælpe ham med at håndtere situationen.

Foreslå aldrig, at en person med fibromyalgi har en psykisk lidelse. Selvom symptomerne ikke er bemærket hos andre, er sygdommen reel og forårsager reel smerte. Folk med fibromyalgi opfinder ikke noget i deres hoved.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *