Fibromyalgie, van binnen gebroken

Fibromyalgie: van binnen gebroken zijn en ik denk dat niemand kan begrijpen wat ik voel … is de ziekte van onuitgesproken emoties

Onze emotionele toestanden kunnen allerlei ziekten behandelen: hypertensie, hartstoornissen of zenuwstoornissen van verschillende typen. De verschillende omstandigheden kunnen niet alleen helpen om onze fysieke gezondheid te transformeren, maar ook om genezing op een dieper niveau te vergemakkelijken. Het geheim is om de boodschappen achter lichamelijke aandoeningen te ontdekken en te begrijpen om beter te weten en te leven.

“Om deze psychosomatische connectie te begrijpen, moeten we eerst erkennen dat de geest en het lichaam bij elkaar horen”, zegt de auteur. Normaal gesproken beschouwen we het lichaam als een “pakket” dat ons vergezelt, we waarderen het feit dat wanneer het beschadigd is, dit moet leiden naar uw arts om het te repareren. “Helaas is deze visie zeer beperkt. Hij ontkent de complexiteit van de energieën die ons wezen vormen, de energieën die vloeien en met elkaar communiceren. (…) Er is geen scheiding tussen wat er in de geest gebeurt (gedachten en gevoelens) en wat er in het lichaam gebeurt ”

Eén ding om rekening te houden met fibromyalgie omdat de symptomen ervan weinig bekend zijn Mensen die aan de ziekte lijden denken dat anderen ze niet geloven omdat de pijn dat niet is. Fibromyalgie wordt als een controversiële diagnose beschouwd, en sommige auteurs beweren dat het niet als een ziekte moet worden beschouwd, omdat, onder andere, de afwezigheid van afwijkingen in het lichamelijk onderzoek, laboratoriumtests of de doelstellingen van medische beeldvormende onderzoeken.

Officieel heet fibromyalgie een reeks symptomen en weinig bekende musculoskeletale stoornissen, die voornamelijk wordt gekenmerkt door extreme vermoeidheid, aanhoudende pijnintensiteit, variabele stijfheid van de spieren, pezen en een breed scala van andere psychische symptomen, zoals zoals slaapstoornissen, ochtendstijfheid, hoofdpijn en problemen van gedachten en geheugen, soms “black-outs” genoemd, die vaak het dagelijks functioneren van mensen voorkomen. Het is een “niet-besmettelijke” aandoening die voorkomt bij ongeveer 3 tot 6% van de jonge vrouwen, meestal tussen 20 en 50 jaar oud.

Je bent ook geïnteresseerd:      WAT WIL JE ZEGGEN?

Vandaag gaan we een interview delen met Maria Àngels Mestre, een vrouw die leed aan fibromyalgie en geen officiële reactie van haar artsen kon achterlaten op haar eigen verdiensten. Sindsdien is het geschreven en geadviseerd aan patiënten erover en andere chronische ziekten. Hoop zal een kostbare hulp zijn …

Wat is fibromyalgie?

Fibromyalgie is de ziekte van onuitgesproken emoties. Het is het resultaat van een intern conflict, we zijn aan het gebeuren. Het meest aangetaste orgaan is de lever, de bewaarplaats van de emoties vervat in overeenstemming met de traditionele Chinese geneeskunde. Reguleert fasciae, spieren, pezen, gewrichtsbanden, gewrichten, aders en slagaders, kanalen en gezichtsvermogen. Dit organisme is ook verantwoordelijk voor het ontgiften van alle gifstoffen die ons ziek maken, zowel van buiten als van binnen.

Wat zijn de meest voorkomende symptomen?

Fibromialgie heeft een breed scala aan symptomen, is de belangrijkste gegeneraliseerde musculoskeletale pijn, stijfheid en vermoeidheid, die gepaard gaat met een afname van concentratie en geheugen, slapeloosheid, prikkelbare darm, prikkelbare blaas, hoofdpijn, angst, rustelozebenensyndroom, pijn op de borst, zware en pijnlijke menstruatie, verminderd zicht, krampen, enz.

Wat voor soort mensen lijden er?

Met gezondheid en harmonie, moeten we denken, voelen (emotie) en actie (actie / spraak) op elkaar afstemmen. Bij fibromyalgie is er sprake van wanbeheer van gedachten en emoties, omdat hun energie niet wordt vrijgegeven in actie of spraak. De actie wordt onderdrukt en de energie van gedachte en emotie wordt geblokkeerd als spanning, die zich manifesteert in pijn en een verscheidenheid aan symptomen.

U     zocht naar   :    EMOTIES BEÏNVLOEDEN DE MOEDER VAN DE BABY

Waarom zijn er meer gevallen bij vrouwen dan bij mannen?

De vrouw is emotioneler en praktischer. Zijn haar is meer emotioneel, terwijl mannen meer mentaal en theoretisch zijn. Bovendien is de factor die deze ziekte mogelijk maakt repressie. Het lijdt geen twijfel dat vrouwen in onze vroegschoolse jeugd meer onderdrukt zijn dan mannen.

“Als deze ziekte?

Zoals alle ziekten is fibromyalgie multifactorieel, maar de oorsprong ligt in de rigide culturele, gezins- en sociale gewoonten die zich manifesteren in de onderdrukking van de kindertijd. Het kind kopieert deze patronen om geliefd te worden, en wordt gehoorzaam en onderdanig, zonder te zijn, en begint een vals zelf te ontwikkelen, om van zijn essentie af te wijken. De psycho-emotionele onvolkomenheden die patiënten vergezellen, zijn de trots van het gevoel dat wordt gewaardeerd door de perfectionistische omgeving en onderdrukte woede, een emotie die, als ze niet wordt vrijgegeven, een verwoestende gezondheid is.

Heb je een behandeling of is het echt een chronische ziekte?

Het kan gezondheid herstellen als het onze wil is, we hebben de nodige informatie en we zijn klaar om veranderingen in het geheel van de mens aan te brengen. We hebben een transformatie nodig van denken, voelen en handelen, die een nieuw en gezond, vrij en gelukkig genereert.

Wat is transcraniële stimulatie?

Transcraniële stimulatie is gebaseerd op de productie van een elektrische stroom in de hersengebieden. We weten dat elektrische stroom elektromagnetische velden creëert, dus volgens mij is fibromyalgie volgens mij niet de meest geschikte. Als we neurotransmitters zoals serotonine en melatonine willen verhogen, hebben we eerst minder invasieve hulpmiddelen, zoals voedsel en medicijnen. Om het niveau van neurotransmitters te verhogen, wordt aanbevolen dat peulvruchten, die tryptofaan bevatten, een inductor van deze neurotransmitters zijn.

Wij zijn ook geïnteresseerd in:      SOMMIGE SPOORWEGINGEN UW PERSOONLIJKHEID GEEFT U UW OGEN

Hoe kunt u de symptomen verbeteren?

le changement d’attitude nous amène à cesser de nous sentir victimes de prendre des responsabilités, à cesser d’être passif pour être actif, à gérer soi-même la maladie en tant que protagonistes grâce à l’autonomisation: – En guise de remède, des changements sont nécessaires. Espérons que cela ne nous guérira pas, nous devons et ne nous conformons pas à la rébellion, prendre nos propres décisions et diriger nos vies. Nous avons également besoin d’un changement de style de vie, qui simplifie et laisse le stress. Il est également nécessaire de remplacer les normes établies et comprises par notre expérience vécue qui nous aide à dire «non» sans se sentir coupable. Il est essentiel de changer les habitudes qui nous blessent, en particulier la nourriture, un aliment qui nous purge du foie toxique, y compris les médicaments, pour nous fournir de l’énergie,

“Is het een soort moderne ziekte?

-NO Overdraagbare ziekten als gevolg van psycho-emotionele tekortkomingen van de mensheid, maar deze nemen toe en worden verergerd door een gebrekkig dieet en levensstijl. Op dit moment komt deze ziekte veel voor vanwege zelfvertrouwen dat de vrouw zelf heeft ingesteld om alle gebieden van moderne liveshows te bereiken, zoals het beroep van baan, familie, thuis , sociale relaties, etc. vaak zonder de mogelijkheid om het leven te leiden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *